srijeda, 26. srpnja 2017.

#RECENZIJA: Biovitalis Zlatni maslac za brže tamnjenje

Ako poput mene niste neki veliki ljubitelj sunčanja i uz to imate osjetljivu put i teško tamnite, a ako još i ne daj Bože živite tek kojih 15-ak kilometara udaljeno od mora, vjerujem da vam nisu jednom dojadila pitanja postavljena od ljudi kojima je skroz neshvatljivo da vi početkom sedmog mjeseca već niste preplanuli i ne ljuštite barem sloj kože sa nekog dijela tijela. Ove sam godine srećom izbjegla ta nesretna pitanja jer su mi iz Biovitalisa poslali njihov Zlatni maslac za brže tamnjenje na testiranje, a to se dogodilo puno ranije nego što mene inače uopće uhvati želja za hvatanjem boje i kupovinom nekog takvog proizvoda (ako se ne varam prošle sam godine takav proizvod počela koristiti sredinom osmog, a recenziju pisala početkom devetog mjeseca). 

Zlatni maslac dolazi smješten u srebrnom aluminjskom lončiću sa čepom na odvrtanje koji kada ga čvrsto zatvorite, možete ga nositi na plažu bez straha od otvaranja i uništavanja unutrašnjosti torbi njegovim sadržajem. Sviđaju mi se boje koje su upotrebljene za dizajn ambalaže kao i čitljivost navedenih informacija koje ćete imati priliku vidjeti niže kroz post.


Kada otvorite vašu teglicu, ugledati ćete maslac svijetlo narančaste boje sa sadržajem sitnih zlatnih čestica. Maslac je naizgled tvrde teksture, no on se u dodiru sa kožom topi što ga čini izuzetno lako mazivim. Inače ne volim šljokice u proizvodima za tijelo, no kod ovog maslaca je slučaj da su one toliko sitne i suptilne da mi ne smetaju. Štoviše, čak mi se i svidio taj blago primjetni sjaj koji ostavljaju na koži. 
Jedna od karakteristika na kojoj sam najzahvalnija u usporedbi sa većinom proizvoda za brže tamnjenje koje sam do sada koristila jest da na suncu tek blago omekša bez da postane tekuć ili se dogodi da mu se sastojci odvoje. Također, izdvaja ga predivan miris u koje prevladava kokos u kojeg ćete se vjerojatno zaljubiti već po prvom otvaranju teglice. 


Upija se ubrzo po nanošenju, ne ostavljajući mastan ni ljepljiv trag na koži. Ponovno uspoređujući ga sa isprobanim proizvodima za brže tamnjenje dolazim do zaključka da sa ovim maslacem flekanje svijetlije odjeće neće biti slučaj kao kod proizvoda u čijem se sastavu nalaze jače pigmentirani sastojci (primjerice orah) i koji već po nanošenju prilično obojaju kožu. Nadam se da iz donje fotografije možete razaznati koliko mu je tekstura zapravo maziva, a i kako izgleda na koži s obzirom da sam ruke prethodno namazala maslacem.




Što iz Biovitalisa obećaju da čini ovaj maslac?


Niže ćete vidjeti rezultat sedmodnevnog testiranja sa sunčanjem u jutarnjim satima do 11 po 45 minuta do sat vremena. Maslac sam nanosila nakon losiona sa zaštitnim faktorom što svakako savjetujem i vama jer maslac ne sadrži zaštitne filtere, a svi znamo koliko neozbiljno shvaćanje izlaganja suncu može imati štetne posljedice po naše zdravlje i kožu.
S obzirom da sam inače jako svijetle puti i teško tamnim, rezultatima za tako kratko vrijeme sam i više nego zadovoljna. Koža je dobila predivnu i jednoličnu brončanu nijansu, a uz to je i već nakon drugog dana upotrebe bila hidratiziranija, izgledala svilenkastije i blistavije te postala puno mekša na dodir čime u potpunosti potvrđujem navode proizvođača. Smatram da je sastav pomno biran, odlično ukomponiran, te da je ovo još jedan domaći proizvod kojime možemo biti ponosni.


Količina od 150 mililitara biti će dovoljna za petnaestak dana upotrebe, a za to ćete izdvojiti 119, 90 kuna (BIOVITALIS). Možete ga naručiti sa službenog web shopa ili kupiti u Farmacia ljekarnama diljem Hrvatske. Nema roka upotrebe nakon otvaranja već se proizvod treba iskoristiti sa krajnjim datumom navedenim na ambalaži.  Popis sastojaka možete vidjeti niže. 


*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali Biovitalis Zlatni maslac?
Koristite li neki drugi proizvod za brže tamnjenje?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 5:

  1. Bas si lijepo potamnila, ja sam jedna od nas bijelih koje sporo tamne/uopce ne tamne i nije me to diralo previse, ali sam se ove godine malo uhvatila oko toga pa sam isto uspjela potamniti uz pomoc tinkutrine mrkve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam jako zadovoljna :) Ma trebamo mi blijedi pokazati ljudima da se ne raspadenemo poput vampira ako povremeno izađemo na sunce ;)

      Izbriši
  2. Ja sam uvijek blijeda ko krpa haha
    I kad se vratim s mora- budem ista.
    Boja se na mene ne prima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja mislila dok nisam počela koristiti proizvode poput ovog :)

      Izbriši