subota, 22. srpnja 2017.

#RECENZIJA: Bourjois Radiance Reveal tekući korektor

Danas sam se odlučila pisati o Bourjois Radiance Reveal tekućem korektoru. Proizvod je to koji sam dulje vrijeme imala u svojoj ladici, no redovito je bivao zapostavljen pored ostalih korištenih korektora. Dolaskom ljeta i javljanjem želje okoloočnog području za laganijim korektorom ponovno se našao u svakodnevnoj upotrebi, a ponavljanje kupnje samo govori o tome koliko mi trenutno odgovara. Tražite li nešto laganije za vaše okoloočno područje tijekom ovog razdoblja, Bourjois Radiance Reveal tekući korektor mogao bi biti odgovor.

Krenuti ću kao i inače od ambalaže koja je kod ovoga proizvoda oku izuzetno ugodna i elegantna. Bourjois Radiance Reveal tekući korektor dolazi u duguljastoj plastičnoj ambalaži sa upečatljivim srebrnim čepom. Da mi nije poznata cijena i podrijetlo ovoga korektora, ne kladim se da ga upravo zbog njegovog izgleda ne bih svrstala među mnogo skuplje proizvode.

Spužvasti aplikator me također nije razočarao s obzirom da je odgovarajuće veličine, dovoljno mekan i pokupi optimalnu količinu proizvoda koja mi je dovoljna za apliciranje u kritičnom području ispod oba oka tako da ne moram više puta vaditi proizvod.


Dostupan je u 3 nijanse od čega sam za sebe odabrala najsvijetliju 01 Ivory. Iako nijansa nije u mom podtonu, Ivory se pokazala savršenom za posvijetljivanje okoloočnog područja i prikrivanje tamnijih podočnjaka jer sušenjem blago posvijetli i povuče na breskvasti podton, a znamo kako je on jedan od učinkovitih načina na koji možemo učiniti da naše okoloočno područje izgleda odmorno i svježije. Za prekrivanje nepravilnosti ga nisam koristila upravo zbog toga što mi ta nijansa ne odgovara na drugim dijelovima lica. Iz ovoga primjera možete vidjeti koliko je prilikom odabira nijansi važno pričekati da se posuše u dodiru sa kožom jer ono što je naizgled vašeg podtona, to u konačnici (najčešće zbog oksidacije) ne mora biti.


Tekstura ovoga korektora je izuzetno lagana, kremasta, a opet pruža srednju prekrivnu moć koja će, kada je okoloočno područje u pitanju zadovoljiti većinu korisnica (preskočiti ako su vaši podočnjaci jako izraženi i tamni). Nakon što ga nanesem, imam osjećaj da mi blago hladi okoloočno područje, posvijetli ga, učini odmornijim i svježijim, te izgleda prirodno. Potraje čitav dan i nema se tendenciju jako nakupljati u linijama, a ono što mi se najviše sviđa jest što imam dojam kako stvarno pomaže da okoloočno područje ostane hidratizirano i iz toga ga razloga vidim i kao dobar izbor za one koji imaju probleme sa suhoćom okoloočnog područja, a ne mogu se odreći korištenja korektora.  
Kada su u pitanju nepravilnosti, iako ga nisam koristila u tu svrhu, vjerujem da neke veće nepravilnosti ne bi pokrio.

Predivnog je cvjetnog mirisa koji me oduševi svaki put kada otvorim ambalažu (imajte na umu da sadrži parfeme ukoliko vam oni inače izazivaju iritaciju).  Cijena za 7, 8 mililitara proizvoda je 69, 90 kuna, a rok trajanja 12 mjeseci od otvaranja. 

Sastojci:
AQUA (WATER), ISOPROPYL MYRISTATE, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, PPG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED LECITHIN, MEGNESIUM SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE , MENTHYL LACTATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYALURONIC ACID, CITRIC ACID, SIDIUM CITRATE, GERANIOL, LINALOOL, BHT, TOCOPHEROL, [ /- (MAY CONTAIN): MICA CI 77007 (ULTRAMARINES),CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).] 

*PR Poklon

Jeste li isprobali Bourjois Radiance Reveal tekući korektor?
Korostite li neki drugi Bourjois proizvod?
Pišite mi! :)



Broj komentara: 8:

  1. po tvom opisu mogao bi mi odgovarati,samo se nadam da je njihova najsvjetlija nijansa dovoljno svijetla za mene...jako teško naiđem na nijansu koja mi odgovara...uvijek su nekako žute ili tamne. Aura korektor, nijansa Fair mi je bio odličan i baš žalim što ga više nemam u našim drogerijama.
    Bacim oko na ovaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuči super! Trenutno koristim najsvjetliju nijansu Catrice Camouflage korektora i jako sam zadovoljna. Dugo je postojan i super prekriva tako da preko ljeta umjesto pudera samo njega koristim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja čitavo vrijeme koristim kamuflažu, ali sad sve više koristim BB kreme i laganije pudere, pa mi se i ovaj korektor bolje uklopi u tu priču :)

      Izbriši
  3. Inace mi nista ovog branda ne odgovara, jednostavno mi ne pase na kozi.
    Sto se tice one oksidacije, to mi je zanimljivo kod jos nekih korektora, npr. Catrice kamuflaze. Oksidira na ruci, ali redovno ju koristim na podrucju ispod ociju i jos mi nikad nije oksidirala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosta proizvoda oksidira zato i treba paziti što se kupuje. Kod nekih proizvoda mi ne smeta (ovaj korektor i upravo kamuflaža koju si spomenula), dok neke proizvode likvidiram istog trena kada vidim da su poprimili narančasti ton.
      Imaš neki specifični sastojak da ti i inače smeta?

      Izbriši
  4. Njihove nijanse i pudera i korektora su pretamne i prezute za mene.. tako da njih preskacem..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina je da im neke nasvjetlije nijanse pudera i nisu baš svijetle...

      Izbriši