četvrtak, 7. rujna 2017.

#RECENZIJA: theBalm Mr. Write Now Eyeliner Set+ DARIVANJE

Možda ste vidjele da sam u mjesecu kada mi je theBalm poslao paket sa svojim proizvodima koji je između ostalog uključivao i *Dean B. Onyx olovku za oči, ugrabila i čitav set od 6 komada tih olovki sa Feelunique stranice za svega dvadesetak eura, pa sam presretna što ću vam danas recenzirati i pokazati gotovo sve nijanse koje postoje u asortimanu, a obećala sam i pokloniti crnu olovku, pa ću na kraju posta organizirati to malo, ali vrijedno darivanje.


Olovke su mi stigle upakirane u svoju kartonsku ambalažu, ovoga puta nešto manje nalik theBalmovim ambalažama na koje sam navikla, odnosno sa puno manje detalja nego uobičajeno. Kao i inače, detalji na ambalaži su pomno birani, pa sam tako najprije ugledala natpis ˝let your eyes wander...not your eyeliner!˝, a potom i male stripove na vrhu ambalaže za koje bih rekla da prikazuju buran društveni život, kroz dane u tjednu, djevojke čiji eyeliner ne mrda sa očiju. Zvuči apsurdno, ali kada se sjetim koliko mi je puta suzenje očiju usred vjetra razmazalo eyeliner i kada sam samo željela stići kući i skinuti ga sa sebe, razumijem kakvu poruku im je bila namjera poslati. Na ambalaži se ponovno nalaze sve informacije koje biste mogli zatrebati, a njih ću vam prikazati na fotografijama kroz post.


Kako sam već napisala, set sadrži 6 olovki odnosno eyelinera za oči, te su u potpunosti istovjetne onim olovkama koje dobijete kada ih kupujete pojedinačno. Olovke su srebrne boje sa čepovima u nijasni koja se nalazi unutar plastične ambalaže. Izlaze na principu odvrtanja i za sada nisam primijetila da mi to stvara ikakve probleme, no moram napomenuti da više volim klasične olovke koje se šilje jer su ove osjetljivije i lakše pucaju što zahtjeva određenu dozu opreza pri korištenju.



U setu se nalaze: Brian B. Beige, Jac B. Bronze, Bill B. Mocha, Scott B. Bordeaux, Raj B. Navy te Dean B. Onyx dok the Balm asortiman sadrži još i Wayne B. Olive (zelenu) i Vince B. Charcoal (sivo plavu). Sve olovke iz seta su mat, osim Jac B. Bronze koja je shimmeraste završnice.


Olovke sam koristila kao eyelinere, sjenila na gornjim i donjim kapcima, te u vodenoj liniji i prva karakteristika koja me oduševila jest njihova pigmentacija koju ćete moći vidjeti i na swatchevima. Smatram da su savršene tvrdoće kako ne bi pucale dok ih precizno nanosite na željeni dio kapka, a opet dovoljno mekane da nisu grube prema osjetljivom području očiju i vodenoj liniji. Nekad je dobro dulje pričekati sa recenzijom jer s obzirom da su olovke dočekale visoke temperature sada mogu napisati i da su na njih izrazito otporne.


Iznenadilo me sa kolikom lakoćom izvlačim liniju na kapcima i moram priznati da upravo zbog toga, ali i zbog njihove trajnosti, ove olovke često koristim za obrubljivanje gornjih i donjih kapaka.
Funkcioniraju i kao baze za sjenila/sjenila iako ih tako rijetko koristim jer ih ne želim prebrzo potrošiti.
Zadovoljna sam kako se ponašaju u vodenoj liniji, no tu ih ipak moram jednom do dva puta kroz dan popraviti da bi sve bilo u potpunosti kako treba. Ako ih usporedim sa svim kajal olovkama korištenim tijekom nekoliko proteklih godina, unatoč tom popravljanju, spadaju u kategoriju najdugotrajnijih (inače mi se olovke iz vodene linije pogube nakon sat do dva).


Svaka pojedina olovka sadrži 0, 28 grama. Rok upotrebe im je 36 mjeseci od otvaranja, a sastojke ćete moći vidjeti niže. Set nije dostupan u Hrvatskoj, a trenutno je rasprodan i na Feelunique stranici. Možete kupiti pojedinačne olovke čija je cijena 131, 60 kuna po komadu (wow-junkie), a vidjela sam ih i u poslovnicama Bipe i Mullera. Unatoč tome što su mi se svidjele i što ih sada jako često koristim ne znam da li bih se odlučila na izdvajanje te svote novca za jednu olovku i stoga sam presretna što sam ih ulovila u setu. Zasigurno je da se nitko ne bi žalio da im je cijena niža i da bi puno više ljudi bilo omogućeno da se uvjere u njihovu kvalitetu.


Kao što sam spomenula na početku posta, odlučila sam nekome od vas proslijediti *Dean B. Onyx (crnu) olovku za oči kako bi se mogao sam uvjeriti u sve što sam vam danas napisala, a vrlo se vjerojatno u nju i zaljubiti.

*DARIVANJE (INTERNACIONALNO)*

UVJETI:
1. Biti fan Beauty kutka by Iva na Facebooku (ovoga puta nije uvjet, ali bilo bi mi jako drago kada biste me podržali i na Instagram profilu beauty_kutak_by_iva),
2. u objavi na FB označiti dvije osobe kojima želite pružiti šansu da također okušaju sreću, te
3. FB objavu darivanja podijeliti javno.

Igramo se do 14.9. u 23:59, a dobitnik/ca će biti objavljena tijekom idućeg dana uz pomoć random.org apliakcije.

Sretno svima! :)


*PR PROIZVOD

Jeste li imali prilike isprobati ove olovke?
Koju nijansu iz seta biste najviše voljeli imati?
Pišite mi! :)



Nema komentara:

Objavi komentar