utorak, 5. prosinca 2017.

#RECENZIJA: Misslyn Beach Please! Bronzing & Contouring Powder

Svaka osoba ženskoga roda koja voli šminku reći će vam kako to nekada zna biti izuzetno pogubno za novčanik, a ako se tome još pribroji i moguća slabost na sumpatična pakiranja proizvoda, mislim da je potencijalna šteta lako predvidiva. Ja sam s obzirom na temu današnjem posta bez sumnje u obje skupine- šminku obožavam, a kupiti će me i svako malo šarenije pakiranje. Pišem vam o Misslyn Beach Please! Bronzing & Contouring Powderu.

Kada sam se već upustila u temu simpatičnih i šarenih pakiranja, najbolje je da sa time i započnem sadržaj ovoga posta. Ako ste posljednjih nekoliko mjeseci šetale Mullerom pored stalaka sa dekorativnom kozmetikom onda vjerujem da vam nisu mogle promaknuti određene ambalaže Misslyn proizvoda. Meni definitivno nije ova Beach Please! bronzera i pudera za konturiranje kojeg sam kupila ljetos. Radi se o šarenoj kartonskoj kutiji sa čvrstim magnetnim zatvaranjem koja je prilikom kupovine zaštićena plastičnim omotom. Mislim da je neizbježno primijetiti koliko ambalaža nalikuje theBalmovim proizvodima kao i sam dizajn. Nije izostalo čak ni ogledalo sa unutrašnje strane. U ovome slučaju ambalažu krase žuto ljubičaste pruge, sunce, palme, te preplanula pin up djevojka u točkastom bikiniju. Bilo ovo previše u theBalm stilu ili ne, ne mogu pobjeći od činjenice da vesele ambalaže poput ove volim vidjeti u svojoj ladici.


Pored četiri dostupne nijanse, odabrala sam onu nasvjetliju 51 Holiday Hooray!. Radi se o neutralnoj prema toploj nijansi prirodne mat završnice koja će najbolje pristajati svijetlom prema srednje tamnom tenu neutralnog do toplijeg podtona. Pretamna je za izrazito svijetlu put (kao i theBalm Bahama Mama) i pretopla za hladan podton kože (toplija od Bahama Mame i sa manje sivog podtona). Unatoč sivom podtonu koje je vidljivo da sadrži i dalje ne smatram da je dovoljno neutralizirao nijansu, tako da je nijansa po meni idealnija za bronzanje za što je i puno češće koristim nego za samo konturiranje za koje se, u većini slučajeva, ipak odlučujem za mnogo hladnije proizvode (npr. Nabla Gotham). Nažalost, o ostalim vam nijansama ne mogu ništa napisati s obzirom da sam tek sad shvatila da tamnije nijanse nisam ni dirala prilikom kupovine, no svakako smatram nedostatkom što osobe izrazito svijetle puti neće, među ovim bronzerima, naći nijansu za sebe. 


Proizvod je izuzetno mekane i svilenkaste teksture i blago će vam se trusiti prilikom aplikacije na kist za razliku od Bahame Mame koja je nešto tvrđa i uopće se ne trusi. Jednostavan je za nanošenje, ravnomjerno se raspoređuje, lako se blenda i nadograđuje, no u većini slučajeva ga ni nećete nadograđivati s obzirom na njegovu konkretnu srednju pigmentaciju (pigmentacija usporediva, čak i intenzivnija od pigmentacije Bahama Mame). Na licu mi se zadrži tijekom čitavog dana, eventualno blago izgubi na intenzitetu ako ga kombiniram sa manje trajnim podlogama.

(sunlight, GORE-DOLE: Misslyn Beach Please 51/ theBalm Bahama Mama/ Nabla Gotham)
Cijena za 6 grama (Bahama Mama ima tek gram više) proizvoda je oko 40 kuna, a potrošiti ga treba u roku od 18 mjeseci od otvaranja. (SASTOJCI).

Iako ga nisam namjeravala uspoređivati sa trostruko skupljom theBalm Bahama Mamom, sličnost u ambalaži me povukla u tom pravcu, a onda nisam mogla ne primijetiti kako bi s obzirom na ostale karakteristike mogao biti i pristojna alternativa za sve koji žele dobar bronzer sa simpatičnom ambalažom, a nisu u prilici izdvojiti veću svotu novca za njega. Iako za konturiranje više volim Bahama Mamu koja je neutralnija, a još više Nablin Gotham koji mi savršeno odgovara, u posljednje vrijeme je kao bronzer ipak prevladao Beach Please! upravo zato što je povoljan, jednostavan za korištenje i dugo traje.

Jeste li isprobali neki Misslyn proizvod?
Kakve nijanse volite za konturiranje/bronzanje?
Pišite mi! :)






4 komentara:

  1. Konačno sam svratila da pročitam ;) čini mi se jako zanimljiv, kako si ga opisala, vjerujem da bi meni bio dobar zato što sam svijetla, ali ne presvijetla. Isto padam na slatka pakiranja, tako da vjerujem da ću ga nabaviti čim budem u prilici :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post. Svidja mi se kako si opisala proizvod.

    https://glamfashioncat.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši