srijeda, 3. siječnja 2018.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 26 /

Ovo je jedna od onih new in lista koju jedva čekam podijeliti sa vama i neopisivo mi je drago što će upravo ona biti prva u novoj godini. Ne mogu zamisliti uzbudljiviji početak još jedne godine na blogu, od ovoga koji uključuje mnoštvo zanimljivih proizvoda koje ću krenuti isprobavati. Neću se više zadržavati na uvodu jer je sadržaj nešto što zaista vjerujem da će vas zanimati, a svakako mi pišite o čemu želite čim prije čitati.

Krenuti ću, kao što to činim i inače, sa dekorativnom kozmetikom. Prije svega željela bih se zahvaliti theBalmu na divnoj godini suradnje i paketu koji me, bez pretjerivanja, otpuhao sa mjesta. Zahvaljujući ovom lijepom iznenađenju, na blogu ćete moći čitati o *Meet Matt(e) Nude paleti sjenila za oči, *Highlite ´n Con Tour paleti za lice, *Pickup olovci za usne u nijansi Chemistry, te *Balm Desert bronzeru/rumenilu sa kojime ćemo nagraditi i nekoga od vas. Dobila sam i *Dirty Works kremasti gel za tuširanje sa makadamijinim uljem koji božanstveno miriši. Pratite me na društvenim mrežama jer ću dojmove podijeliti čim ga isprobam. Ako niste upoznati, Dirty Works proizvodi su dostupni u Bipama.


Nakon svih ovih divnih theBalm proizvoda iz paketa, brat i njegova cura su me za Božić iznenadili In theBalm of Your Hand vol. 2 paletom koju sam i sama planirala kupiti kako bih za putovanja imala sve na jednome mjestu. Paleta sadrži nekoliko sjenila, Bahama Mama bronzer, rumenila od kojih je jedno Instain u mojoj omiljenoj nijansi Houndstooth, te dva koja ću po prvi puta isprobati (Downboy i Fratboy) i Mary-Lou highlighter. Već sam se imala priliku uvjeriti u praktičnost ove palete kada sam prošli tjedan putovala u Zagreb i od srca vam je preporučam ako kozmetiku koju nosite sa sobom želite svesti na što manju mjeru. Recenziju vam ne planiram pisati jer većina ovih proizvoda već ima svoje mjesto na blogu, no svakako ću joj posvetiti pažnju na društvenim mrežama.


Možda će se učiniti manje značajnim kada ih nisam navela već na samome početku ove liste, no tko me prati na Facebooku, zna da sam Hudinu Desert Dusk paletu sjenila poželjela onoga trenutka kada su je izbacili, no i da sam odlučila ne izdvajati tu svotu novca jer je jednostavno previsoka za nešto bez čega možete normalno nastaviti živjeti. Ne mogu vam opisati koliko sam zahvalna na dečku koji me zaista podržava u onome što volim i koji me iznenadio ovom paletom kada smo nedavno bili u Trstu. Neopisivo me veseli što imam priliku isprobati nešto što nisam ni sanjala da ću ikada držati u rukama. Naravno, ovo iznenađenje nisam ni slutila jer sam u Sephoru krenula sa namjerom da iskoristim svoj rođendanski popust i kupim Hudinu Obsessions Smokey paletu koja je bila svojevrsna alternativa da isprobam Hudina sjenila, a da ne kupim neku od velikih paleta s obzirom da joj je cijena upola manja. Odlučila sam se na Smokey jer sadrži hladnija sjenila kojih u svojoj kolekciji imam najmanje, odnosno gotovo ih ni nemam, a sve se češće poželim odmaknuti od isključivo toplih nijansi na kapcima. Ponavljam se, ali neopisivo sam sretna i zahvalna što je ispred mene isprobavanje ovako divnih paleta i jedva čekam podijeliti svoje recenzije sa vama.


Iz Zagreba sam donijela Macov mineralni puder i korektor, puder u nijansi NC15, a korektor u nijansi NW15. Nisam hladnog podtona, ali ovaj korektor mi se činio dosta svijetlji od NC u istom broju koji mi je pretaman za posvijetljivanje područja ispod očiju i sušenjem nije oksidirao ni potamnio, pa sam odlučila riskirati. Odluku o isprobavanju neke mineralne podloge sam donijela davno, no nisam ni pretpostavljala da ću priliku dati Macovoj s obzirom na moju prošlost sa Studio Fix Fluid puderom, a i Skin Refined Zone bazom za lice nakon koje sam odlučila stati sa Macovim proizvodima koji na lice idu u funkciji baze/podloge. Nadam se da mi se ona, zajedno sa ovih skupih 5 mililitara korektora neće obiti o glavu!


Sada ću prijeći na preparativnu kozmetiku i tu ću krenuti sa proizvodom čiju sam kupnju ponovila i koji će je jedan od najvećih otkrića u protekloj godini, a radi se o Clarins Lotusovom ulju za lice. Ovo ulje koristim u večernjoj njezi i zaista puno čini po pitanju moje kože o čemu ste već mogli čitati OVDJE. Ako imate mješovitu kožu, pojačano lučenje sebuma na svim ili pojedinim dijelovima lica i proširene pore, predlažem da svakako kliknete na link.


I posljednji niz proizvoda za današnji post su proizvodi za njegu kose i to oni L´orealove Botanicals Fresh linije koja je nedavno stigla u Bipe (viđala sam ih ranije i u Mulleru, ali nisam previše obraćala pažnju)- Coriander Strenght Cure šampon i regenerator za lomljivu kosu i Safflower Rich Infusion maska za suhu kosu, te Kerastase Resistance Serum Therapiste koji je sa LookFantastica putovao čitavu vječnost (serum je stigao pred nekoliko dana, a naručen je oko Black Fridaya). Za sada sam sve od navedenih proizvoda koristila samo dva do tri puta, tako da je prerano da iznosim ikakve dojmove. Fresh Botanicals proizvodi imaju dosta jake, biljne mirise, no sviđaju mi se.



*PR PROIZVOD

Što vam se sa liste najviše sviđa?
O čemu želite čitati?
Pišite mi! :)





4 komentara:

  1. Uvijek radije čitam o preparativne kozmetici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ali, i dekorativna me zanima.
    Emina Klješćik

    OdgovoriIzbriši
  3. Znaš mene, ja sam za Huda paletu.. I zanimaju me šamponi.. Bacaj se na testiranje

    OdgovoriIzbriši