utorak, 27. veljače 2018.

#FAVORITI ZA VELJAČU

Prošli sam mjesec preskočila favorite siječnja kako bih taj prostor na blogu mogla posvetiti omiljenim proizvodima iz 2017. godine (POST), no od ovog se mjeseca vraćam redovnom pisanju mjesečnih favorita i planiram se toga držati do kraja godine. Biti će tu ponekad postova za dva (najviše tri) uzastopna mjeseca jer, događa se da koliko god novih proizvoda isprobam, jednostavno se u kratkom mjesečnom periodu ne izdvoji dovoljno onih vrijednih pažnje zbog kojih vam i pišem ovakve postove, a nikad nisam, pa neću ni dalje, forsirati da napišem nešto iza čega ne stojim u potpunosti samo da bi mjesečni favoriti bili objavljeni. Veljača me pozitivno iznenadila proizvodima koje sam imala prilike koristiti i bez sumnje je mjesec koji zaslužuje ovaj post. Danas ću vam otkriti proizvode čiju ću vam kupnju od srca preporučiti ako se nađete u potrebi za istima.

Prije svega želim spomenuti proizvod koji je dio limitirane kolekcije zbog čega ćete, ako ga poželite, morati brzo odreagirati. Riječ je o *Essence paletici sjenila 01 from the forest, with love! iz Wood you love me? kolekcije o kojoj sam vam nedavno pisala OVDJE. Ovo je paleta sjenila sa isključivo šimer nijansama za kojom se sama vjerojatno ne bih bila osvrnula u drogeriji, no neizmjerno mi je drago što mi ju je draga Matilda poslala jer me jako ugodno iznenadila onime što nudi. Ovo je izuzetno pristupačna paletica sa divnim nijansama sa kojima je na kapcima lako postići željeni intenzitet. Obožavam stranu sa zelenim tonovima i slobodno mogu reći da je ovaj proizvod odgovoran za to što ih u zadnje vrijeme često nosim. Što se tiče preslatke ambalaže sa flip slikom zečića, mislim da sam već dovoljno puta napisala koliko me oduševila, pa se neću ponavljati. 


Idući proizvod koji želim izdvojiti je *theBalm Blend a Hand kist koji od kada sam dobila neprestano koristim za nanošenje korektora u područje ispod očiju. Nježan prema tom osjetljivom području, savršenog oblika da dospije u sva teže dostupna mjesta i ne upija previše proizvoda. Cijenu mu jest nešto viša, no smatram da je kvaliteta opravdava s obzirom da je kist izuzetno otporan i moći ću ga koristiti dugo vremena. Perem ga nakon svakog korištenja, a i dalje je nepromijenjen, čak i u dijelu sa printom od kojeg to nisam očekivala. Recenziju ćete naći OVDJE.


Jesenas su mi iz Cosmela poslali Hydro tonik i već tada sam bila oduševljena njegovim učinkom u kombinaciji sa Green Cream koju sam koristila. Nedavno sam ponovila kupnju i odlučila ga koristiti u sklopu večernje njege prije Clarinsovog Lotus ulja (RECENZIJA). Kako se ulje nanosi na vlažnu kožu od tonika, uvelike mi olakšava što ambalaža ima prskalicu sa kojom mogu tonik rasporediti po licu. Nakon više mjeseci korištenja ovoga tonika i u više  različitih kombinacija proizvoda u kojima sam ga koristila mogu potvrditi kako zaista ima adstrigentni učinak na proširene pore i svakako pomaže da koža zadrži prijeko potrebnu vlagu. Obožavam njegov osvježavajući učinak na kožu i božanstveni miris naranče i đumbira koji prevladavaju. O Cosmelovim proizvodima sam vam pisala OVDJE, pa svakako pročitajte više ako vas zanimaju.


*Novexpert Hyaluronique Booster proizvod je koji se bez sumnje zaslužio naći među mojim favoritima jer nakon više zimskih (nekad i jesenskih) perioda koje sam se mučila sa dehidriranom kožom, ove godine sam napokon odahnula. Moćan hijaluronski serum koji će vam pomoći sa dehidracijom, suhoćom i zaglađivanjem kože. Jako mi se svidjela mogućnost korištenja na više načina i sloboda pri doziranju ovisno o potrebama kože. Na ovome LINKU se nalazi recenzija gdje ćete naći sve detalje.


I za kraj sam ostavila jedan gel za tuširanje za koji vjerujem da ćete odmah shvatiti koliko me oduševio čim sam ga uvrstila na ovu listu što inače zaista rijetko kada činim sa ovom kategorijom proizvoda. Osim uobičajenih karakteristika koje od gelova za tuširanje očekujem- da su blagi prema koži tijela i ne izazivaju reakcije, da se sa lakoćom ispiru te da ne isušuju koje je Dove Nourishing Secrets gel za tuširanje bez sumnje zadovoljio, tu je miris ulja lavande i ekstrakta ružamarina zbog kojeg ga neprestano kupujem od kada sam ga otkrila. Miris je to koji se neće svakome svidjeti jer je prilično intenzivan, no ako ste ljubitelji mirisa ovih biljaka (posebno lavande koja prevladava), imati ćete tu sreću da vam se večernje tuširanje pretvori u kremasti opuštajući ritual pred spavanje. Ako vam ovaj miris bude preintenzivan, preporučam kombinaciju nevena i ulja avokada koja je također jedna od novijih u Dove asortimanu.


*PR PROIZVOD

Imamo li neki zajednički favorit?
Pišite mi! :)



4 komentara:

  1. Isprobala sam ovaj Dove sa lavandom, ali lavanda i ja se jednostavno nikako nemožemo složiti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moj dečko je takvog mišljenja. Već dulje vrijeme miris lavande ne može smisliti tako da mu je gel bio nepodonošljiv...

      Izbriši
  2. Ova essence paleta mi je super.Voljela bih probati nešto od Cosmela ali nikako da dođe na red hahaha

    OdgovoriIzbriši