petak, 2. veljače 2018.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 27 /

Toliko sam vas već naviknula na new in postove na početku mjeseca da mislim da nije nikakvo iznenađenje što i ovaj započinjemo tim sadržajem, no ovoga je mjeseca, za promjenu, brojnija preparativna kozmetika. Ako vas zanima, što se tijekom siječnja novoga našlo kod mene, nastavite čitati.

Kada sam nedavno potrošila Revlon Colorstay puder za suhu/normalnu kožu (RECENZIJA), bilo mi je jasno da ću morati kupiti novu bočicu jer su mi svi tekući puderi bili pri kraju, a nisam se mogla sjetiti ni jednog pudera ovoga cjenovnoga ranga kojeg sam isprobala, a da bih ga poželjela ponovno koristiti. I dalje stojim iza toga da mi se ne sviđa što ovaj puder ističe suhe dijelove lica i da bez dobre hidratacije ispod, neće izgledati najbolje niti će svakome biti lagan za nošenje, no sa druge strane, jedan je od rijetkih drogerijskih pudera čija mi nijansa u potpunosti odgovara (150 Buff), ima srednje prekrivanje koje preferiram i dugotrajan je na licu. Upravo zato što je Colorstay mat završnice i nešto teži na licu, željela sam pokušati pronaći i neki laganiji (hidratantniji) i više dewy puder, srednje prekrivne moći koji ću nositi one dane kada mi nije najvažnije da mi podloga dugo traje (još ga nisam isprobala, pa se nadam da ću se ugodno iznenaditi oko ovog posljednjeg). Puder koji sam kupila je Rimmel Lasting Finish 25HR Breathable u nijansi 103 True Ivory. Oni izrazito svijetle, a vjerojatno ni tamnije puti se neće usrećiti izborom nijansi jer su u našim drogerijama dostupne svega četiri. 103 True Ivory je nasvijetlija nijansa dostupna kod nas i žutog je podtona.


DM je nedavno snizio određene Trend it Up proizvode koji izlaze iz asortimana, pa tako i one iz graceful feminity limitirane kolekcije što sam rado iskoristila i kupila dva eyelinera po cijeni od svega 9, 90 kuna. Do sada ih nisam stigla nositi dulje vrijeme da bih mogla reći kako se ponašaju na kapcima, no pigmentaciju sam isprobala i ugodno me iznenadila. Ako trebate smeđi (sa šimerom) ili ljubičasti gel eyeliner svakako pogledajte nalazi li se koji od ovih u posudi na blagajni vašeg DM-a.


Essence me iznenadio *paketom svojih proizvoda. Dobila sam dva para trepavica iz bring on the lashes limitirane kolekcije- glamour i leo, te preslatku paletu sjenila za oči i highlightera, smokey eyes duo kist, te hidratantnu masku iz Wood you love me limitirane kolekcije. Na Facebook stranici (OVDJE) možete pronaći video sa paletom u kojoj vam pokazujem jedan jako zanimljivi i neočekivani detalj sa nje. Uskoro vam tipkam o većem dijelu ovih proizvoda, a očekujte i jedno malo iznenađenje povodom Valentinova.


Došli smo do dijela sa preparativnom kozmetikom. Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in Oil ste već mogli vidjeti na FB stranici kada sam vam pisala da sam iskoristila Bipinu 1+1 akciju te od tada i koristim ovaj proizvod. Ja očito nikad neću na zelenu granu sa Garnierovim micelarnim vodama jer ni ova mi se ne sviđa. Kada sam proučila sastav odustala sam od pomisli da je svakodnevno koristim na licu (ako je već koristite, ni pod razno je ne ostavljajte na koži, već isperite!), no ono što me je uistinu razočaralo jest da mi šminku sa očiju ne odstrani u potpunosti (vodootpornu ni polovično), a to je bio najveći, da ne kažem isključivi razlog ove kupnje. Mislim da sam nakon ovoga završila sa Garnierovim micelarnim vodama. Naravno, morala sam ponovno kupiti Mixin dvofazni odstranjivač jer je to i dalje jedini proizvod koji se može nositi sa šminkom na mojim kapcima.


Kada mi je sjela prva ovogodišnja stipendija, počastila sam se još jednim Nuxe uljem za tijelo (RECENZIJA), te obojanim balzamom od maline. Ulje već znate koliko volim, a i balzam mi se za sada sviđa. Nije ljepljiv, lijepo njeguje, još ljepše miriši, jedino bih voljela da je mrvu tamniji od mojih usana jer je ovako vidljiv samo sjaj.


Ponovila sam kupnju Cosmel Fresh Hydro tonika jer mi se jako svidio (RECENZIJA), te sam se odlučila isprobati i posebno blagi šampon za kosu. Za sada sam ga koristila jednom tako da nisam sigurna što mislim, no upozoriti ću vas na nešto intenzivniji i ne najugodniji miris šampona ako ga planirate kupovati.


U Douglas sam krenula po Les Delices Apple Toffe kremu za ruke čiji sam tester imala i koji me oduševio, no onda sam neletjela na Coco Vanilla koji mi se svidio još više. Imate moje tople preporuke za ove kremice. Božanstvenih su mirisa, ekspresno se upijaju i ostavljaju blagi zaštitni (nemasni) film koji će štititi vaše ruke od vjetra i hladnoće. Preskočiti jedino u slučaju da vašim rukama treba baš bogata i obnavljajuća njega. Douglas Hair obojani suhi šampon sam uzela za isprobati jer je bio u pola cijene (teško mene natjerati da kupim bilo šta). Svakako ćete čitati da li mi se svidio ili ne nakon što ga isprobam.


Afrodita Ginger & Lemon gel za tuširanje i mlijeko za tijelo ste također mogli vidjeti na mojim društvenim mrežama jer sam vam pisala kako sam ostala razočarana njihovim suptilnim mirisom. Inače su proizvodi sasvim zadovoljavajući, no nakon isprobavanja ne žalim što su bili dio limitiranih blagdanskih kutija jer ih ne bih ponovno kupila.


I posljednji sam proizvod kupila prije nekoliko dana nakon što sam potrošila Balein uljni piling sa limunskom travom. Odlučila sam se pružiti priliku Afroditinom solnom pilingu sa arganovim uljem, eteričnim uljem lavande i soli mrtvoga mora nakon što mi je šećerni piling sa smeđim šećerom i shea maslacem ostao u dobrom sjećanju. Zrna soli su naizgled dosta velika zbog čega se nadam da neće biti suviše gruba prema koži. Svakako se nadam da će piling opravdati cijenu od gotovo okruglih 50 kuna!


*PR PROIZVOD

Što ste od ovih proizvoda isprobali?
Hoćete li da vam o nekom od njih uskoro pišem?
Pišite mi! :)





2 komentara:

  1. Najgora micelarna koju sam u zivotu probala je roze Garnier, bukvalno mi je spalila kozu na par mesta, ali ova dvofazna mi je odgovarala.. Mozda ipak kupim ovo Mixino sredstvo :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je Garnierova roza na vodećem mjestu loših micelarnih. Dok ne nađem nešto bolje, Mixin dvofazni je jedini koji bih preporučila za skidanje šminke sa očiju :)

      Izbriši