srijeda, 4. travnja 2018.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 29 /

Početak je mjeseca i vrijeme da kupljeno/dobiveno tijekom prošlog mjeseca smjestimo u jedan post. Dosta je proizvoda, pa neću duljiti sa uvodom, a zamoliti ću vas i da mi pišete o kojima želite što prije čitati kako bih se držala rasporeda koji ću napraviti.

Krenuti ću od kistova s obzirom da ste o najvećem dijelu već mogli čitati. Post o 3 kista iz essence LE girl squad naći ćete OVDJE. O Wet n Wild kistu za highlighter još nisam pisala, no njegovu kupnju vam toplo preporučujem ako tražite dobar i pristupačan kist za highlighter. Izvrsno se slaže sa megaglo highlighterom. Želite li da pišem više o njemu kada budem pisala recenziju Precious Petals nijanse?


Zatim je tu *essence paket sa novitetima za proljeće/ljeto. Nadam se da ćete mi oprostiti što neću poimenice nabrajati svaki proizvod jer bi to potrajalo, a vjerujem da nema potrebe jer će se većina proizvoda smjestiti u recenzijama na blogu kroz neko kraće vrijeme. Za sada sam dio izdvojila za vas i počela sa isprobavanjem you better work primera i holo wow sticka. Moonicure naljepnice ste mogli vidjeti kako izgledaju na noktima u mini recenziji na FB. Imate li želju da se neki proizvod nađe u darivanje ili da ga isprobam među prvima, pišite :)


Kako u Mulleru povlače L.O.V iz prodaje (ne brinite, u DM-u ostaje i dalje) sav asortiman je bio snižen -50% što sam iskoristila da kupim neke proizvode koji su me zanimali, a s obzirom da se o nekima od njih uopće ne piše, vjerujem da će i vama recenzije biti korisne. Neke proizvode još nisam počela koristiti jer ne želim gomilati otvorene ambalaže, no od ovih koje sam isprobala, jako mi se svidjela Browtitude olovka za obrve i nju vam mogu preporučiti ako ste u potrazi za takvim proizvodom.


Iz Sephore sam donijela Benefitovu Complexionista paletu. S obzirom da jako dugo želim isprobati Hoola bronzer, razveselilo me što je Benefit napravio paletu u kojoj je uz Hoola bronzer smjestio još 5 svojih jako zanimljivih proizvoda (Boi-ing korektore, Hoola Lite, Watt´s Up, Dandelion Twinkle) za cijenu koliko bih inače platila full size Hoola bronzera. Smatram da je ovo odličan način da vidite što vam od nekog brenda odgovara prije nego full size platite bogatstvo.


Prelazimo na preparativnu kozmetiku gdje ćemo krenuti od *paketa koji mi je poslao DM. Balein tonik sa lotusom te beauty effects hidratantnu kremu ste nedavno mogli osvojiti na FB stranici bloga, dok sam si micelarnu i masku ostavila za isprobavanje. Za 75 bodova sa kartice svijeta prednosti možete dobiti knjižicu sa popustima -30% na preparativnu kozmetiku. Ako vas zanima na koje se točno brendove popust odnosi, odgovor ćete naći među fotografijama na FB stranici. Kuponi su iskoristivi do 15.4.


S obzirom da do sada nisam koristila maske za područje ispod očiju, a stanje je takvo da bih trebala, odlučila sam to promijeniti. Sve sa fotografije su iz Mullera, a za sada sam isprobala onu brenda Schaebens i jako sam zadovoljna efektom. Razmišljam da pišem skupnu recenziju kada isprobam sve tri. Balea Urea krema je već nebrojeno puta ponovljena kupnja dok sam Q10 kupila po prvi put i njome za sada nisam najzadovoljnija. Primijetila sam da se teže upija i zna se mrviti.


I za kraj sam ostavila *dva proizvoda brenda SVR na čijem sam predstavljanju bila nedavno. Sun Secure Blur krema sa SPF 50+ mi je došla kao naručena s obzirom da nam je stiglo proljeće i sunce se napokon počelo pojavljivati na riječkom nebu. Isprobavanje Sensifine odstranjivača šminke sa lica, očiju i usana me također jako veseli jer volim da takva sredstva osim učinkovita, budu i izuzetno blaga prema koži (primijetili ste sigurno moju tendenciju kupovanja proizvoda za čišćenje namijenjenih osjetljivoj koži iako se u taj tip ne svrstavam), a u vezi ovog proiozvoda imam jako dobar predosjećaj.


*PR PROIZVOD

O čemu želite čitati?
Pišite mi! :)







4 komentara:

  1. A draga moja. Odlicna recenzija. Voljela bih da nam pises o L.O.V. kozmetici. Nedavno sam dobila jedan tecni matt ruz na poklon od drage osobe a jos ga nisam probala pa bih voljela da ti to "istrazis" hehehe...ljubim te i samo naprijed!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preskočila sam tekući ruž jer sam taman prošli mjesec bila napravila zalihe Golden Rose, ali sigurno ih planiram u budućnosti probati...ako ti se ne svide, imat ću tu privilegiju da me odgovoriš od kupnje :)
      puse :)

      Izbriši
  2. Voljela bih čitati o SVR proizvodima,planiram probati nešto od njih

    OdgovoriIzbriši