četvrtak, 10. svibnja 2018.

#RECENZIJA: Essence LE happy kawaii paleta sjenila

Jeste li već vidjeli preslatke donute na essence stalku? U drogerije nam je stigla limitirana happy kawaii kolekcija. Danas vam pišem o paleti sjenila koja je, po meni, njezin najslađi dio.


Ova prilično velika paleta izrađena od kvalitetne debele plastike, čvrstog zatvaranja. Ističe se svojim prozirnim poklopcem na koji su otisnuti preslatki donuti. Na stražnjoj strani ambalaže nalaze se osnovni podaci o paleti, sastojcima, roku trajanja, gramaži, te kratke upute o tome kako koristiti nijanse sa kojima ću vas upoznati kroz ostatak posta.


Naziv ove palete je 01 calories donut count!. Sadrži ukupno 6 nijansi. Sve u sebi imaju neku količinu šimera, no ljubičasta nijansa u sredini u tako maloj količini da na kapcima izgleda kao sjenilo mat završnice.


Sjenila su mekane teksture koja se primjetnije trusi prilikom aplikacije na kist. Ovim sjenilima, suhom tehnikom, ne računajte na jači intenzitet boja na kapcima. Rekla bih da im je pigmentacija nadogradiva do srednje, izuzev cranberry nijanse u donjem redu koja je slabije pigmentirana i na kapcima ne nalikuje nijansi koju vidite u ambalaži. Pored spomenute nijanse, kao nijanse lošije kvalitete, istaknula bih i prvu i drugu (ljubičaste) u gornjem redu. Ova paleta bi mogla proći kod početnica koje tek počinju sa korištenjem sjenila i trebaju nešto čime neće moći pretjerati, a opet da sjenila ne gube značajnije na intenzitetu prilikom blendanja.


Swatchevi su rađeni u više prijelaza kako bih vam dočarala nijanse iz palete.


Količina proizvoda u paleti iznosi 15 grama i za njih ćete morati izdvojiti 42, 90 kuna (potražite ih u DM-u). Rok upotrebe je 18 mjeseci od otvaranja, a sastojke možete pogledati niže.


Nisam zadovoljna ovom paletom jer je essence u posljednje vrijeme imao odličnih primjeraka čime je ljestvicu mojih očekivanja podigao puno iznad razine na kojoj se pokazala. Nakon više pristupačnih i kvalitetom zadovoljavajućih essence paleta koje sam vam mogla najiskrenije preporučiti, ovo je jedna koju ću vam savjetovati da preskočite.

*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali nešto iz essence happy kawaii limitirane kolekcije?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 8:

  1. Nisam probala ti novu kolekciju. A bas mi je cudno jer su njihove sjenke bas kvalitetne...ali dobro.
    Odlican clanak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što sam i napisala, ova paleta je izuzetak u nizu puno dobrih koje su izbacili u posljednje vrijeme.
      Hvala :)

      Izbriši
  2. Imam Adventure awaits paletu koju sam nedavno kupila u Mullera.Nisam zadovoljna tako da ni ovu ne bih kupila.Mnogo bolje su im standardne verzije sjenila jer ove limitirane kolekcije su prenapuhane bar po mom mišljenju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sa ovim LE kolekcijama je obično stvar da me ili oduševe ili ne... Ova baš i nije, ali je zato u wood you love me (prethodna, mislim da se čak još uvijek može kupiti) bilo odličnih proizvoda :)

      Izbriši
  3. Boje su mnogo lepe, steta sto nije i kvalitetno uradjena.

    http://glamfashioncat.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši