utorak, 22. studenoga 2016.

#BOX: TESTER BOX- studeni

Opet sam naručila Tester Box. Skroz me ponjelo to isčekivanje dana kada mi poštar na adresu donosi posebno dizajniranu kutiju koju tada po prvi puta vidim i samog tog osjećaj otvaranja i potpunog blaženog neznanja oko sadržaja koji se u njoj krije da nisam mogla ne naručiti je ponovno. Kutija za studeni je stigla prije nekoliko sati (sa par dana zakašnjenja) i srećom, uspjela sam uhvatiti malo vremena da predahnem i da zajedno sa vama otkrijem što se u njoj krije. Zapravo lažem jer otkrivam samo dio proizvoda s obzirom da sam neke otkrila još jutros kada sam na preskoke gledala Ivanin unboxing video pokušavajući se oduprijeti da si ipak ne otkrijem cijeli sadržaj kutije. Inače, ovo je rođendanska dvanaesta Tester kutija, pa TESTER BOX SRETAN TI ROĐENDAN! :)


Sama kutija ovaj mjesec je mramornog dizajna i sva u sivo crnom tonu što se u potpunosti poklapa sa ovim vremenskim (ne)prilikama koje ne posustaju još od kraja prošloga tjedna.


Poprilično je natrpana, pa je nije bilo moguće ni do kraja zatvoriti, a prvi prozor nakon otvaranja vidite ispod.


Poruka koja nas je ovaj mjesec dočekala u kutiji mi se baš sviđa.

˝Djevojčice sa snovima postaju žene s vizijom.˝


Sveukupno smo dobili sedam proizvoda. U mojoj kutiji su to:

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant
Ujednačavajuća korektivna njega koja odčepljuje pore, smanjuje nepravilnosti i sprječava nastanak crvenih i smeđih mrlja na koži. Nepravilnosti i mrlje su u trenu smanjene. Ten je prirodno ujednačen bez učinka maske. Nanjeti na cijelo lice kao dnevnu njegu. Cijena za 40 ml-129,90 kuna.


U kutiji su se našla dva testera po 3 mililitra proizvoda- light i medium nijanse. S obzirom da imam i više nego dovoljno podloga u ovom trenutku i nisam sigurna kada bi uopće ove proizvode stigla isprobati najvjerojatnije ću ih proslijediti nekome od vas u jednom od idućih darivanja. 

Subrina HairCode x force
Lak za kosu s ultra snažnim učvršćivanjem. Kosa je nakon upotrebe fleksibilna i snažna. Lak sadržava silikone pogodne za kosu i UV filtar koji štite kosu od vanjskih utjecaja. Nanjeti na suhu, već oblikovanu kosu. Cijena za 500 ml-45 kuna.


Već dugo nisam koristila ni jedan Subrinin proizvod tako da se veselim isprobavanju. Dobar lak za kosu mi uvijek treba. Količina koja se našla u kutiji je 75 ml.

Oh So Heavenly losion za tijelo. Extended moisture.
Formula obogaćena Nutriumlock komplekom sadrži 100% prirodna ulja koja se apsorbiraju u kožu pružajući njegu i hidrataciju. Već nakon prvog korištenja oslobodit će te suhe kože i omogućiti joj hidrataciju 24 sata. Cijena za 450 ml-36,99 kn.


Proizvod smo dobili u punoj veličini. Također brend čije proizvode nisam dugo koristila. Sviđa mi se miris, a o ostalome vam pišem nakon isprobavanja. Druga varijanta koja se mogla dobiti u kutiji je Pomegranate&Rosehip Oil.

Rosal Lip Balm Magic Pink
Otkrij jedinstveni Rosal Lip Balm Magic Pink koji mijenja boju poput kameleona! Prvi crni balzam za usne koji ostavlja magični ružičasti trag na usnama. Sadrži specijalni pigment koji se ovisno o pH kože usana pretvara u savršenu nijansu ružičaste boje, koja je postojana i traje dugo, dugo... Cijena za 4 g-19,90 kn.


Balzam je u punoj veličini. Mislim da će se posebno dopasti mlađim generacijama. Isprobala sam ga odmah čim sam ga ugledala i za sad mi se sviđa. Usne su mi mekane, poprimile su blago ružičastu boju za koju mi se čini da bi mogla ostati na usnama poput staina nakon što se proizvod upije, nije ljepljiv, ne sjaji se previše, a i miris je ugodan.

Nivea krema
Dolazi u limitiranom izdanju s posebnim popratnim ilustracijama i pričama za djecu. Kolekcija će biti dostupna od prosinca. Cijena za 150 ml- 23,10 kuna.


Postoji li još uvijek netko tko nije probao kultnu Niveinu kremu? Ili ne zna kako ona miriše? Dobili smo 10 mililitara proizvoda- malo pakiranje koje će biti super praktično za nošenje u torbi, a dobro dođe kada ruke osjete posljedice hladnoće tijekom zimskih šetnji na otvorenome. Slikovnicu će dobiti mlađi članovi obitelji :)

L´oreal Magic Retouch
Prvi L´oreal Instant sprej za prekrivanje izrasta. Prekriva sijede i izrast u samo jednom brzom nanosu- točno kada, gdje i kako treba. Precizni mikro-raspršivač precizno i savršeno prekriva bogatim pigmentom usklađenim sa bojom vaše kose. Traje do sljedećeg pranja. Cijena za 75 ml- 49 kn.


Proizvod je u punoj veličini. Voljela bi da mi nijansa odgovara jer sam što se farbanja kose na vrijeme tiče jako neodgovorna i gotovo ga svaki mjesec pustim da izraste više nego što bi trebao, no nažalost pretamna mi je. Kutije u kojima se nije našao ovaj proizvod sadrže Kiehl´s Extract Activating Essence u tester izdanju.

Garnier Micelarna voda
U jednom koraku uklanja šminku, čisti kožu i umiruje je, bez potrebe za trljanjem i ispriranjem. Rezultat je savršeno čista i osvježena koža. Umirujuća formula odgovara svim tipovima kože, čak i osjetljivoj. Cijena za 400 ml- 41,90 kn.


O ovoj micelarnoj sam vam pisala (OVDJE) i kao što znate, nije me uopće oduševila. Unatoč tome što mi je preslatko ovo pakiranje od 125 ml i moglo bi poslužiti za neko putovanje, također ću je proslijediti nekome od vas tko će je možda koristiti radije nego što bi to ja. U kutijama koje je ne sadrže našli su se Elemis proizvodi za njegu tijela. Bila bi puno sretnija da je među njima i moja kutija.

Kutija za ovaj mjesec me se uopće nije dojmila i idući planiram preskočiti.
OD DEKORATIVE NI D! :( 
Proizvod koji me je možda najviše zainteresirao- L´oreal Magic Retouch neću moći isprobati jer mi nijansa ne odgovara. Garnierovu micelarnu ne mogu očima vidjet, a Effaclair testere korektivne njege sam mogla nabaviti u svakoj obližnjoj ljekarni. Veselim se isprobavanju losiona iako ih već imam prilično otvorenih i Subrininom laku za kosu. Niveinu kremu mi je drago što sam dobila, no to niti je novitet niti nešto što vjerujem da gotovo svi nisu barem jednom isprobali. Rosalov balzam za usne je nešto što sama vjerojatno nebi kupila, pa ajde nek se pružila prilika da to učinim ovako. Sve u svemu, ovaj mjesec bi radije da sam 100 kuna uložila u proizvode koje sam sama odabrala i koje ću koristiti. 

Kako vam se čini sadržaj Listopadskog Tester Boxa?
Pišite mi! :)









Broj komentara: 12:

  1. Znas, da radim, vjerojatno bih si narucila sve moguce kutije svaki mjesec.a ovako.. ne. Nisam niti jednu narucila a i ne bi. Gledam i pratim sadrzaje od pocetka i prve dvije kutije su mi naj. Eto. Iskreno.
    Mislim, nije da je sad ovo lose ajme.. nije ali nekako. Nije to to. Nisam ljubitelj preparative. Kako sto moram- kupim. A da iz mjeseca u mjesec samo to dobijam za 100kn.. pa ne hvala.
    Ali to je moje trenutno mišljenje(jer sam nezaposlena pa gledam na svaku kunu). Da imam posao bilo bi lakse i drukcije bih razmisljala. Znaci preparativu dobijem a dekorativu kupim..
    Mozda se ovaj moj komentar doima čudnim ali to je moje iskreno mišljenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ni najamanje čudan komentar i u biti se u svemu slažem sa tobom. S obzirom da ja živim od povremenih studentskih poslova i stipendije što neke mjesece uopće ne bude neki iznos, odlučila sam da ću sad prije nego naručim ponovno neku kutiju prvenstveno kupiti one stvari koje mi trebaju...kutija za listopad mi nije donjela ništa trenutno potrebno :(

      Izbriši
  2. Imam nekako dojam da kada ambalažu Testera znači kutiju samu naprave malo bolju ili "instagramskiju" sadržaj redovito podbaci...ali očito je do mene,..najvise me se dojmio Lorealov retouch koji sam si u Konzumu uzela za 20% popusta tako da me došo još jeftinije...ovo drugo mi je meh...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ima nas, ne brini se ;) Mene je Retouch najviše veselio, ali nijansa mi nikako ne odgovara...morati ću kupiti u drugoj nijansi da bi ga mogla isprobati :(

      Izbriši
  3. Osobno mi u tim kutijama najprivlacniji faktor iznenadenja,ono kinder suprise sam obozavala i obozavam,pa sama kutija,dok mi se sadrzaj cesto i ne svida.
    Uzela jednom,ordinacijinu,koja se financijski itekako isplatila,no dal bi ponavljala....ne znam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Složiti ću se sa tobom oko faktora iznenađenja! :) Ordinacijine su mi se kutijice već više puta svidjele i definitivno ću jednu naručiti kada budem u mogućnosti.

      Izbriši
  4. Ja sam nakon 5-6 mjeseci odustala od boxa jer mi je bio grozan
    Najviše me smeta što su se proizvodi ponavljali... Iskreno po meni se malo popravio box, vidim da su unijeli nove proizvode i brendove...zato mislim da ću opet početi kupovati.
    Malo je bed jer nema DEKORATIVE ali nije tako strašno jer volim i preparativu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjet ćemo kako će se sve dalje razvijati, ali nadam se sve boljim sadržajima. Meni se ovaj mjesec nikako nije svidjela Garnierova micelarna koja nije nikakav novitet niti to što vjerojatno mnogi nisu dobili L´orealov proizvod u odgovarajućoj nijansi :/

      Izbriši
  5. Meni je sadrzaj kutije savrsen, daleko bolje od glamboxa :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ima i drugačijeg stajališta od mojega! Glambox nisam naručivala niti pratim sadržaj...upravo se bacam na proučavanje ;)

      Izbriši
  6. Jako mi se sviđa i dizajn i sadržaj... no nikako da se prisilim kupiti :D

    OdgovoriIzbriši