utorak, 17. siječnja 2017.

#WISHLIST: ZAFUL / 3 /

S obzirom da je već nekoliko Zaful narudžbi stiglo do mene bez pisanja wish liste, danas bi bio red za jedan takav post, a iskoristiti ću priliku što su se u Zafulovom asortimanu našle stvarčice za šminkanje da izdvojim one koje su mi se među njima najviše svidjele.

Izravan link na PRETTY BEAUTY  dio Zaful stranice je ovdje, a popis onoga što se meni svidjelo slijedi. Jedina mi je zamjerka što je za većinu kistova kao materijal naveden najlon, no nadam se da će se to s vremenom mijenjati.

Prvo što mi je zapelo za oko je 7 Pcs Rhombus Makeup Brushes Set. Naravno da o kvaliteti ne mogu pisati s obzirom da proizvod nisam isprobala, a općenito ni kistove od najlona koliko mi je poznato, no izgledom su mi ovi kistovi jako dojmljivi. I da se pokažu da nisu nešto, ne bih žalila zbog kupnje jer bi lijepo izgledali kao ukras na kozmetičkom stolu. Cijena im nije prestrašna, pa ih se možda i odlučim naručiti.


U početku kada su ovalni kistovi tek stigli na tržište, mislila sam kako ću odmah kupiti neke jer su mi se činili zanimljivima, no kako su se recenzije nizale na svim stranama, sve sam više dobivala dojam kako oni nisu za mene. Na Zafulu sam našla ovaj Toothbrush Shape Makeup Brushes Set koji mi je presladak, a istovremeno nije preskup s obzirom na to koliko kistova dolazi u setu, pa se sad predomišljam uzeti ga ili ne. Ima i jeftinijih, pa ću možda ipak uzeti neki manji set za isprobavanje. 


Naišla sam i na Teardrop Silicone Makeup Sponge. To je inače novost u beauty svijetu, pa bih svakako voljela isprobati funkcionira li.



Zatim je tu Vanity Makeup Organizer. Mislim da to ne moram posebno objašnjavati jer svaka od nas, koja drži do urednosti svog makeup kutka, želi nešto poput ovog organizatora. Izrađen je od akrila tako da mislim da bi mu kvaliteta mogla biti dobra. U ponudi ih je još dosta tako da svakako pogledajte ako tražite nešto takvo.


I za kraj sam naletjela na ovu super praktičnu Zipper Makeup Storage Bag koja mislim da bi bila super kada negdje putujem kako bi mi svi kistovi bili na jednom mjestu.


Što vam se od odabira svidjelo?
Jeste li već imali prilike naručivati što slično sa ove stranice?
Pišite mi! :)




4 komentara:

  1. Odlicna wishlista. Akrilnih stalaka nikad dosta, a dobro bi mi došla i ova Zipper makeup storage torbica. Svakako mi je zelja isprobati i ove toothbrush shape četkice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Ma ponuda im je stvarno krasna, teško se bilo odlučiti uopće samo na neke od ovih..ima još hrpa akrilnih organizatora, kistova, svakako pogledaj ;)

      Izbriši
  2. Super wishlista, mislim da bi i moja ovako izgledala :D akrilnih stalaka nikad dosta! Isto tako i Zipper makeup storage torbica. A najviše me zanima silikonsa makeup spužvica.
    Nisam naručivala sa Zafula, ali mislim da ću to uskoro promijeniti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Teško je bilo izdvojiti samo par proizvoda!
      Moje preporuke za kupnju imaš, samo dobra iskustva sa njima :)

      Izbriši