srijeda, 15. veljače 2017.

#BOX: TESTER BOX-veljača

Nakon što sam preskočila dvije uzastopne kutije Tester Box-a, ulovila me znatiželja što će se naći u kutiji ovoga mjeseca i nisam mogla da si je ne priuštim. Očekujem svakako nešto crveno s obzirom da se nalazimo u mjesecu u kojem smo proslavili Dan zaljubljenih i možda nešto više dekorativne kozmetike nego inače. Kutija je stigla jučer, no ja je nisam stigla otvoriti jer sam se kasno vratila kući,a po prvi put sam se uspjela i suzdržati da ne virnem na Instagram i Facebook profile, te YouTube kanale sa kojima si uvijek pokvarim doživljaj otvaranja kutije jer ako ne cijeli, onda veći dio sadržaja, vidim unaprijed. Nadam se da ste se lijepo jučer proveli. Slažete se da zajedno otkrijemo sadržaj kutije i jesu li se moja očekivanja ostvarila? Pa, hajde onda da krenemo! :)


Kutija me odmah osvojila. Prepuna je malih srdašca i ima crtež prekrasne djevojke sa rozom šećernom vatom. Ovo mi je definitivno najslađa i najdraža kutija do sada. Vrpca unutar kutije je također roze boje, logo na svome mjestu kao i inače, jedino ovoga puta nema silnih konfeta sa kojima ionako ni inače ne znam gdje bih sa njima, a bude mi žao baciti ih.


Kartica sa porukom, moćna kao i inače! Smatram da se svaka osoba treba biti sposobna svakodnevno se iznova zaljubiti u sebe. Nema ljepše osobe od osobe koja se osjeća ugodno u svojoj koži i ne zamara se onim sitnim nesavršenostima koje ima. Na stražnjoj su strani kartice, kao i inače, podaci o svim proizvodima koje kutija sadržava.


Sadržaj kutije se pokazao apsolutno neočekivanim. Ništa crvenog niti dekorativne kozmetike, ali svakako jedna hrpica vrijednih proizvoda. Već je vrijednost samo jednog proizvoda, dvostruko premašila iznos koji sam izdvojila za kutiju (ako ima još onih koji to ne znaju, cijena pretplate za jedan mjesec je 100 kuna)


Prvih šest proizvoda našlo se u svim kutijama.

Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom

Nježna formula za sve tipove kose. Čisti kosu bez vode. Obnavlja svježinu i lakoću kose zahvaljujući kombinaciji zobenog mlijeka, omekšavajućih i zaštitnih svojstava i vrlo apsorbirajućih mikroniziranih prašaka. U samo dvije minute kosi je vraćen volumen. Cijena za 150 ml- 89,95 kn.


U kutiji se našao tester ovog proizvoda od 50 ml. Nisam ga još stigla isprobati, no dojmove ćete sigurno čitati nakon šta ga potrošim u postu sa praznim ambalažama. Sa klorane proizvodima imam samo dobra iskustva tako da se veselim!

Himalaya Herbals Nim maska

Namijenjena čišćenju kože, pomaže regulirati višak izlučivanja masnoće, čisti začepljene pore i sprječava ponavljanje bubuljica. Nim u kombinaciji sa kurkumom pročišćava kožu, uklanja bakterije, te pomaže u kontroli akni i bubuljica. Fuller Earths biljka hladi i smiruje kožu. Cijena za 75 ml-39,90 kn.

Maske za lice obožavam isprobavati tako da se veselim i isprobavanju ove. Sa Himalaya proizvodima nemam previše iskustva, pa me iz tog razloga isprobavanje veseli još više. Sastojci mi za sada izgledaju zanimljivo, a dojmove ću vam svakako pisati naknadno. Vrećice sadrže svaka po 7,5 ml.

Uriage Piling gel za lice

Ovaj osvježavajući piling-gel nježno čisti kožu lica, uklanja nečistoće i mrtve stanice. Hipoalergen je i fiziološkog pH. Preporuča se koristiti jedan do dva puta tjedno. Cijena za 50 ml-85 kn.


Ovaj sam proizvod već isprobala i nije me se ništa posebno dojmio. Jest nježan i lijepo očisti lice, no ja volim nešto konkretnije pilinge. Svakako će odgovarati osobama sa osjetljivom kožom. Količina koju smo dobili je 15 ml.

Schwarzkopf Professional BC Brazilnut Oil šampon i tretman

Šampon pruža superiornu njegu, sjaj i podatnost kose. Istovremeno daje nepobjediv sjaj boje i štiti svaki tip kose bez otežavanja. Miris u mikro-kapsulama omogućuje  dugotrajno osjetilno iskustvo koje će vas razmaziti. Cijena za 200 ml-78 kn.
Bogata amska inspirirana prirodnim kremama za njegu kože. Obogaćena je arganovim prahom koji uklanja nečistoće i ostavlja kosu zaglađenom, mekom i intenzivno njegovanom. Cijena za 150 ml-132 kn.



S obzirom da sam za proizvode za kosu najmanje spremna izdvojiti veće svote novca, raduje me što ću imati priliku isprobati ova dva. Oba su u količini od samo 12 ml, pa se nadam da ću ih uspjeti rasporediti barem na dva puta da steknem koliki toliki utisak.

Gamilla Secret krema za ruke

100% prirodna krema za ruke. Tajna, biljna, vodootporna formula mirisa slatke naranče. Sadrži maslinovo ulje, ekstrakt aloe vera lišća i vitamin E. Pruža intenzivnu njegu, te sprječava starenje ruku pojačavajući prirodni obrambeni meganizam kože. Cijena za 50 ml-220 kn.


S obzirom na cijenu proizvoda u punoj veličini, nema šanse da bih ga ikada kupila. Dobili smo tester od 3 ml i na temelju toga nemam što puno zaključiti o učinkovitosti proizvoda. Krema je žute boje, bogatije teksture, brzo se upija, no miris mi je preintenzivan i ne sviđa mi se.

Jana Kolagen beauty

Ovaj inovativan proizvod proizveden je na bazi prirodne mineralne negazirane vode Jana uz dodatak nježne arome  ruže i maline te voćnog udjela bez konzervansa i umjetnih boja. Prirodni kolagen Verisol i vitamin C pomažu odgađanju znakova starenja i poboljšavaju  elastičnost i čvrstoću kože. Cijena za 0,5 l- 5,99 kn.



Vodu sam probala i ranije i svidjela mi se, ali rijetko pijem vode sa okusima i nikad ih ne bih pila na dnevnoj bazi. U dio beauty priče ovoga proizvoda sumnjam. I dalje smatram da si kod odgađanja starenja kože kako lica, tako i tijela, najviše pomažete ako pijete dovoljne količine najobičnije vode, kvalitetno se hranite, vježbate i adekvatno njegujete kožu, a također vjerujem i u onaj dio o (ne)naklonosti genetike.

Idući su proizvodi oni koji se nisu našli u svim kutijama.

theBalm TimeBalm primer

TimeBalm primer za lice s vitaminima A, C i E, dizajniran je tako da se može nositi sam, za vidljivo mekšu kožu ili uspod šminke za njenu dugu postojanost. Pomaže u izjednačavanju izgleda kože te smanjuje sitne linije i pore, Cijena za 30 ml- 232,70 kn.


Ovaj proizvod sam nedavno dobila u paketu od theBalma, tako da ovaj primjerak neću otvarati. Još uvijek ga nisam isprobala tako da vam ne mogu reći više o njemu. Proizvod je full size i mislim da bi zbog njega ovo mogla biti jedna od najvrijednijih kutija do sada.

U drugim kutijama su se našli Bahama Mama, Mary-Lou Manizer, te Hot Mama.
*Ukoliko netko od vas već ima Bahama Mamu ili Hot Mamu, a dobio ih je ili bi radije da je dobio primer, javite se! :)*

DUO ljepilo za trepavice

Najprodavanije ljepilo za umjetne trepavice na svijetu favorit je profesionalnih vizažista desetljećima.
Formula na bazi lateksa stvorena je za cjelodnevnu postojanost umjetnih trepavica. Bez parabena, sulfata, sintetskih bojila. Cijena za 14 g- 75 kn.



Dobili smo svega 1 gram ovoga proizvoda. Ovo ljepilo za trepavice već dugo koristim, zbilja ga volim i sigurna sam da je to jedina preporuka koju bih vam u ovome trenutku uopće dala da me tražite dobro ljepilo za umjetne trepavice. Nekad je bilo dosta jeftinije, no što je tu je, barem se ne radi o proizvodu koji morate stalno kupovati- tubica potraje zbilja dugo.

Oni koji nisu dobili Dio ljepilo, u svoji su kutijama pronašli tester Vichy Idealia dnevne kreme.

Jako mi se svidio sadržaj kutije ovoga mjeseca, a apsolutno bi me oborio da nisam dobila theBalmov primer već Bahama Mamu ili Hot Mamu. Za gore spomenutu zamjenu sam najozbiljnija, javite se! Sadržaj je dosta raznolik i ništa me, osim bezobrazno skupe kreme za ruke nije razočaralo. Drago mi je što ovaj mjesec nisam propustila naručiti kutiju.

Što vi mislite o Testeru za veljaču?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 11:

  1. the Balm je zvijezda kutije. Kutija je baš po mom guštu. Vjerujem da ćeš biti zadovoljna Klorane suhim šamponom, meni je odličan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što si mi napisala ovo za suhi šampon jer me sada još više veseli što ću ga isprobati :)
      Kutija je stvarno krasna ovaj mjesec, da :)

      Izbriši
  2. Ivana se bas potrudila za box, moram priznati :) The Balm prajmer hajlajt samog boxa i definitivno opravdava cenu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina...Ovaj mjesec je kutija stvarno iznad svih očekivanja :)

      Izbriši
  3. ovaj mjesec je kutija bila dobra, najviše zbog The balma *__*
    ANETA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš se sada kada radiš počastiti nekom :*

      Izbriši
  4. Ja sam stala sa Tester box-om
    Od 12 kutija meni se 1-2 možda ful dopadaju...ova je do sada najbolja...
    Tko zna možda se i vratim mjesečnom naručivanju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A vidiš da ga i ja ne naručujem baš redovito, ali za ovaj mjesec mi stvarno nije žao :)

      Izbriši
  5. Imaš poruku za zamjenu. 😀 😘

    OdgovoriIzbriši