ponedjeljak, 20. veljače 2017.

#OOTD+review with ZAFUL: Please Hurry Up, Spring!

Vjerujem da ćete se svi složiti da nisam najnormalnija kada vidite u kakvoj se kombinaciji fotografiram na nekih 5 Celzijevih stupnjića, ali isto tako vjerujem da ćete i razumjeti kada vidite predivni odjevni komad koji vam danas predstavljam. Narudžba je ponovno sa Zafula i sad već smatram da nema potrebe, nakon tolikih narudžbi sa te stranice, ponavljati kako sam zadovoljna tijekom procesa narudžbe, brzinom isporuke, niti stanjem u kakvom je naručeno stiglo.

Haljinu o kojoj vam danas pišem, možete pronaći OVDJE. Radi se o predivnoj proljetnoj haljinici A kroja sa cvjetnim printom, zanimljivim izrezom na dekolteu, te rukavima. Izrađena je  od viskoze i jako je udobna za nošenje. Tko ne voli peglati, razveseliti će ga činjenica da je nakon pranja odmah može nabaciti na sebe. 

Uzela sam je u veličini S s obzirom na kroj u kojem dolazi i ni ovoga puta me mjere na stranici nisu prevarile. Voljela bih da je mrvicu dulja, no ja sam niska, pa ovo kod mene bez problema prođe pod haljinu, što ona i jest. Ako ste jako visoki, moglo bi vam se dogoditi da je morate nositi kao tuniku, pa vam savjetujem da obavezno gledate duljine veličina na stranici. Rukavi su mi također odgovarajuće duljine iako se radi gumica iznad laktova znaju dignuti prema gore.

Iznenadilo me što je haljina uživo još ljepša, no što je to prikazano na njihovim fotografijama. Smrznula se jesam prilikom fotkanja, ali je vrijedilo jer već znam da će mi ovo biti omiljena proljetna haljinica, a da je nisam naručila i da je kasnije ne nađem, ne bih si to oprostila.





*Haljina (Zaful)
Čizme (Roberto)

*PR PROIZVOD

Jesam li vas možda nagovorila na kupnju ove divne haljinice?
Volite li cvjetni uzorak na odjeći?
Pišite mi! :)



Broj komentara: 8:

  1. Haljinica je divna, ali čizme su mi mrak :D I po slikama nikada ne bi rekla da si niska :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Uvijek imam pete, pa se ne vidi toliko da sam metar i panin ;)

      Izbriši
  2. Koliko si visoka? Divna mi je haljinica i htjela bih si naruciti pa da usporedim hoce mi biti premala :D
    Cizme su apsolutno savrsene!

    OdgovoriIzbriši