ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

#HAUL with RoseGal: Green Swimwear

Vjerujem da ste više puta gledali ponudu kupaćih kostima na inozemnim web stranicama, no niste bili sigurni što ćete dobiti ukoliko ih naručite niti kako odabrati veličinu koja će vam odgovarati. U tu sam skupinu spadala i ja do nedavne RoseGal narudžbe. Odlučila sam se na jednostavne kostime u zelenoj boji da se malo odmaknem od crne u kojoj je većina mojih kombinacija za more. Ne mogu se pohvaliti da sam u potpunosti pogodila sa veličinama naručenog, no nikako nisam nezadovoljna onime što je stiglo. Danas ćete čitati o mojem iskustvu sa naručivanjem kupaćih kostima putem interneta.

Krenuti ću sa promašajem da završim u lijepom tonu. Dio narudžbe sa kojim se nisam usrećila je:

Cami Plunge Bikini Top and Bottoms

Oba djela bikinija su bez sumnje lijepa. Rebrasti uzorak mi se svidio još više uživo nego kada sam ga vidjela na fotografijama. Djelovi su podstavljeni tako da se ne proziru ni najmanje, a gornji dio ima još dodatno i male okrugle umetke koje nećete moći ukloniti bez pravljenja maloga reza na unutrašnjoj strani trokutića. Voljela bih da su naramenice podesive i da je straga na vezanje iako bikiniju to ne zamjeram jer je to više stvar mojih preferencija. Da ne duljim, bikini mi se svidio, no naručila sam ga u M veličini što se pokazalo pogrešnim izborom. Dok mi donji dio odgovara,  gornji mi je prevelik. 




Jednodijelni kupaći pokazao se pravim pogotkom. Odgovara mi veličinom (M) i sve stoji na svome mjestu u što se zbog detalja na dekolteu ne bih bila kladila prilikom narudžbe. I u ovom je gornji dio podstavljen, no za razliku od prethodnog, ovdje se jastučići mogu izvaditi kroz unaprijed za to predviđena mjesta. Također, naramenice su podesive, te se otraga mogu podesiti da stoje u križ. Ne prozire se i brzo se suši.





*PR PROIZVOD

Jeste li kada naručivali kupaće kostime putem interneta?
Koji vam se kupaći kostim iz posta najviše svidio?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 6:

  1. Crni se meni vise dopada, ali nisam porucivala kupaci sa interneta. Sajt je super, porucivala sam druge stvari sa njega ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam dosta dugo odugovlačila sa time, ali sada ću si definitvno naručiti još neke koji mi se sviđaju :) Je, Rosegal je stvarno super što se ponude i cijena tiče :)

      Izbriši
  2. Лако је вама којима треба мали број горњег дела, а шта да радимо ми којима треба знатно већи? Ја у Србији нисам успела купити ни доњи веш ни купаћи костим још од средње школе, дакле више од 12 година. Јер, ако у продавници имају мој број, то је модел који би одговарао мојој покојној баби - и што се тиче боје, и што се тиче модела. И никад, али НИКАД, не бих се усудила да купим веш или купаћи костим без пробања. Ма ни обућу, апсолутно ништа.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina je da smo mi koji u gronjem dijelu nemamo što puno pokazati većinom u boljoj poziciji. Malo me žalosti što je još uvijek problem kupiti veće brojeve košarica u trgovinama, iako za internet to ne bih tvrdila jer meni mama naručuje putem interneta kupaće za sebe i gotovo nikakvih problema nije imala sa pronalaskom veličina, a u istoj je situaciji. Što se obuće tiče, to je još jedna stavka čiju sam kupnju preko interneta dugo odugovlačila, no kada sam se napokon odvažila, ispalo je da sve češće naručujem i da sam većinom i više nego zadovoljna onime što dobijem.

      Izbriši
  3. Poslednje što sam ovde kupila je bio donji veš (da ne kažem eksplicitno koji) veličine 75 D. 75 je obim grudnog koša u cm, a D veličina korpe, i koštao nekih 15 evra. Kupila ga u Lisci, i bio vrlo lep, crn, gladak, s finim i udobnim bretelama. Posle toga kineske prodavnice su se raširile na sve strane, o veličinama kod njih neću ni govoriti, a ni o čvrstinu i kvalitetu veša. One su istisnule i ono malo dobrih prodavnica donjeg veša što smo imali, a ja, srećom, tad počela putovati po insotranstvu i snabdevati se odećom i vešom po vrlo pristupačnim cenama. Trenutno mi treba veličina 75G. A, b, c, d, e, f, g. Isto sam primetila da se ovde češće gleda samo veličina korpe: 1, 2, 3, 4, 5... Ko nađe 5, svaka mu čast. A za veličinu 75G bretele moraju da budu izuzetno dobro dizajnirane, da se ne usecaju u kožu, da ne budu predebele, i da budu u skladu s ostatkom modela. Toga, nažalost, ja ovde ne mogu da nađem. A u inostranstvu - da biraš šta ti duša ište :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danas sam se baš vratila iz Italije i mogu potvrditi da je čak i tamo ponuda puno bolja nego u našim trgovinama. O kojoj god veličini se radi važno je da pristaje kako treba, da ne žulja i da se naramenice ne urezuju jer to zna biti prava noćna mora. Iz svog iskustva ti mogu reći da mi bude grozno kada unatoč manjim košaricama ne mogu naći neki koji mi odgovara po širini. U biti je poanta da je uvijek bolje isprobati i vidjeti da li ti nešto odgovara ako postoji prilika za to.

      Izbriši