petak, 24. studenoga 2017.

OOTD+review with Romwe: Rips Detail Boyfriend Denim Jacket

Danas vam pokazujem outfit sa boyfriend poderanom jaknom sa Romwe stranice u glavnoj ulozi. 

O jakni nemam puno toga za napisati s obzirom da ćete sve što bi vas moglo zanimati naći na ovome LINKU. Jaknica je tanja, ugodnog materijala i udobnog, šireg kroja. Možete odabrati uobičajenu veličinu jer su krojevi prilagođeni europskom tržištu, no svakako se poslužite i tablicom mjera koju ćete naći na gornjem linku. Za cijenu bih rekla da je prihvatljiva, iako na tvornički poderane komade odjeće uvijek gledam potrošiti što manje s obzirom da mi se često u kratkom roku još više podrapaju i najčešće iz modernog komada odjeće koji mi se sviđa prerastu u komad odjeće koji skuplja prašinu jer ga za moj ukus previše nedostaje. Pišite mi volite li nositi tvornički poderane odjevne komade te događa li se i vama da neki takav odjevni komad postane do te mjere poderan da ga počnete izbjegavati jer vam se više ne sviđa. 
Slijede fotke outfita :)


*jakna (Romwe)
dolčevita (Esmara)
hlače (Esmara)
čizme (Stradivarius)
torba (Ebay)
kapa (Sinsay)
naočale (Mango)
sat (Tommy Hilfiger)


*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio današnji outfit?
Kupujete li tvornički poderane komade odjeće?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 8:

  1. Super outfit , jako ti dobro stoji. Mladenački, ludo, zabavno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Great post, I like it :) fantastic outfit :)

    new posts
    http://mensfashionobsession.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelep autfit, naručito jaknica. No, imam jedno pitanje. Kakvo ti je iskustvo sa ovim sajtom sa kog si naručila ovu jaknicu? Za koliko dana ti je stigla? Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) za sada je sve bilo u najboljem redu što se tiče naručivanja (također i putem Zafula, Rosegala i Sheina)... Ova mi je narudžba stigla kroz desetak dana, inače je neki prosjek koliko čekam dva tjedna :)

      Izbriši