utorak, 9. siječnja 2018.

#RECENZIJA: theBalm Blend a Hand Tapered Foundation Brush

Koliko ste puta do sada proučavali stalak sa theBalmovim proizvodima? A koliko puta su vam pažnju zaokupili kistovi? Ako ste, poput mene, uspješno i tijekom duljeg vremena uspijevali uopće ih ne primijetiti, ovo je recenzija koju trebate pročitati.

TheBalm u ponudi ima ukupno 5 kistova: Crease, Love and Happiness, Give Crease a Chance, Women Empowderment (dvostrani kistovi za oči), te Powder to the People i kist o kojem ću vam danas pisati- Blend a Hand (jednostrani kistovi za lice). Zajednički svim kistovima iz ponude su njihovi zanimljivo osmišljeni dizajni.

Blend a Hand dolazi pohranjen u čvrstoj, plastičnoj ambalaži u obliku tube.


Radi se o kistu za podlogu za koji na stranici navode kako će podlogu nanijeti glatko i ravnomjerno, a oblikovan je da bi se uklapao i u najmanje konture lica, osobito oko očiju i nosa.


Plastična drška kista je sa obje strane zanimljivo dizajnirana. Sa jedne strane ćete naći naziv kista uokviren zelenom bojom, dok je na drugoj mnoštvo ruku koje drže kistove kakvi se i nalaze u theBalmovom asortimanu. Nemam puno šarenih kistova u kolekciji, niti mogu reći da tome težim jer pored kvalitete i upotrebljivosti koju od određenog kista, s obzirom na njegovu cijenu, očekujem, sam dizajn mi je najmanje bitna karakteristika. Svakako mi je drago što se ovaj kist nije pokazao kao jedan od onih, koji nakon više tjedana gotovo svakodnevnog korištenja i pranja, završe sa neuglednim izlizanim drškama.


Kist je izrađen od sintetičke dlake, ima izrazito gusto zbijene dlačice, čvrst je i precizan, a istovremeno neopisivo mekan prema licu i području ispod očiju gdje ga najviše koristim. Pri vrhu se sužava što ga, kako i tvrdi sam theBalm, zaista čini odličnim za korištenje u slabije dostupnim konturama lica. Kist, kao što sam već spomenula, koristim gotovo svakodnevno već tjednima i isto ga tako i perem s obzirom da ga koristim sa tekućim proizvodima i do sada mu nije opala niti jedna dlačica niti je na bilo koji način promijenio oblik ili izgled. Ne upija previše proizvoda što je odlično jer ga nije teško u potpunosti očistiti.


Kist me oduševio prilikom nanošenja tekućih proizvoda na lice jer čini da izgledaju besprijekorno. Kako je manjih dimenzija, za nanošenje tekućeg pudera ga nanosim samo u onim prilikama koje od mene zahtijevaju podlogu bez greške jer mi je potrebno neko vrijeme da proizvod rasporedim ovim kistom po licu, no zato, za nanošenje korektora u područje ispod očiju, ne postoji ni jedan kist, spužvica, pa čak ni nanošenje prstima kojim bi se služila radije nego za ovim kistom od kada ga imam. Kako sam i spomenula radi se o čvrstom i gustom kistu, no istovremeno jako mekanom i preciznom sa kojim korektor rasporedim i ravnomjerno utapkam za tren oka. 

Cijena ovoga kista iznosi oko 210 kuna što ga svrstava među kistove skupljega cjenovnoga ranga koje ćete naći dostupne na našem tržištu. S obzirom da imam neke Sigmine kistove za lice u ovom rangu cijene i ne vidim nikakvu razliku u kvaliteti u odnosu na theBalmov, mogu si opravdati da za njega izdvojim toliku svotu novaca, tim više što mi je već prilikom prvog korištenja postao omiljeni kist za nanošenje korektora u područje ispod očiju, no svakako smatram i da treba pronaći alternativu za sve one koji neće biti spremni izdvojiti ovoliku svotu novaca na kist.

*PR PROIZVOD

Znate li da theBalm ima kistove u svome asortimanu?
Jeste li već isprobali neki?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 7:

  1. Imam jedan njihov kist. Osvojila ga u njihovoj nagradnoj igri. Dobar je za rumenilo. A nekad ga koristim i za puder u kamenu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Gledam ja svaki put njihove kistove, ali još se zbog cijene nisam odlučila na kupnju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolja opcija je Bipina vikend akcija i rođendanski popust :)

      Izbriši
  3. Nemam ni jedan inace kist. A izgkeda bas dobro i njezno.

    OdgovoriIzbriši