srijeda, 19. rujna 2018.

#NOTD: LAST 5 MANICURES / 3 /

Dugo je vremena prošlo od posljednjeg #NOTD posta. Ovo ljeto nisam prečesto lakirala nokte jer sam ih odlučila odmoriti od neprestanog disanja kroz slojeve lakova. Prošlog tjedna sam uspjela isprobati najnoviji L.O.V lakić u mojoj kolekciji, a time i okinuti petu fotografiju za niz posljednjih 5 manikura koju ćete danas gledati.

Krenuti ću od svijetlijih lakova jer ne pamtim kojim sam ih redoslijedom nosila. Za početak je tu Catrice ICONails Gel Laquer u nijansi 12 Creaming Of You. Ovaj lak mi se jako svidio i to ne samo zbog svijetle nude nijanse kojih nemam u kolekciji. Četkica je bez mane, lak ima odličnu pokrivnost već u jednom sloju (nanosim ga u dva jer je tada besprijekorna), brzo se suši i bez obzira što se radi o svijetloj osjetljivijoj nijansi, jako se dobro drži na noktima. 


Gornji lak sam kombinirala sa *Essence moonicure naljepnicama o kojima sam vam već pisala na Facebook stranici bloga (OVDJE). Ako vam se sviđaju, nemate ni jedan razlog da si ih ne priuštite. Pristupačne su, ne lome se prilikom apliciranja, čvrsto se lijepe i drže na noktima. Ne zaboravite ih zaštititi slojem prozirnog nadlaka!


Zatim imamo zlatni mat lakić iz trend IT UP graceful feminity kolekcije za koju nažalost mislim da više ne možete pronaći na policama DM-a. I ovaj je lak nastavio moja dobra iskustva sa trend IT UP mat lakovima tako da smatram da ne možete pogriješiti odlučite li si priuštiti neki. Savjet vam je da ih ne nosite u duljem kontinuitetu jer mat lakovi u jednom trenutku krenu isušivati nokatnu ploču.



Idući je wet n wild 1 Step Wonder Gel lak za nokte u nijansi E7321 Stay Classy koji sam vam također već jednom prilikom pokazala na Facebook stranici i kojime je velika većina vas bila oduševljena. Ovi lakovi su apsolutno vrijedni pažnje s obzirom da ne postoji ništa što bih im mogla zamjeriti! Imaju četkicu sa kojom je jednostavno raditi, odličnu pokrivnost, brzo se suše i dosta su otporni na noktima, a tu je naravno i razumna cijena.


*LOVinity Long Lasting Nail Laquer u nijansi 301 Bridal Bloom je jedan od posljednjih lakova koji su se pridružili mojoj kolekciji. Jako mi se svidjela njegova pastelno roza boja i pokrivnost koja je besprijekorna već u jednom sloju. Lak je gušći, pa se time i jako brzo suši što je dobro za sve nas koji rijetko kada sušenje preživimo bez neuglednih oštećenja. Lak je bez promjene izdržao punih tjedan dana na noktima.


I za kraj imamo vjerojatno najzanimljiviji lak koji sam nosila na svojim noktima ovoga ljeta- *trend IT UP Tropic Chic u nijansi 040. Upečatljiva smaragdno zelena nijansa sa sitnim svijetlo plavim  česticama koja me osvojila na prvi pogled. Ugodno me iznenadilo što se unatoč česticama sa lakoćom odstranjuje sa noktiju. Zamjerka je sporije sušenje.



*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali neke od ovih lakova?
Koja vam je omiljena nijansa iz današnjeg posta?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 7:

  1. Predivne manikure, moram priznati da me najviše oduševila ova zelena nijansa iako ni ostale ne zaostaju za njom :) super post

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivni su svi.Meni je ovaj mat zlatni odličan

    OdgovoriIzbriši
  3. imam ovaj wet and wild točnu tu nijansu i obožavam ju...nedavno sam vidjela jednu plum i maroon i nisam se mogla odlučiti koji bi od te 2 pa sam zaključila da čekam 30% vikend akciju u bipi na dekorativu pa cu obje nijanse pobrati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te dvije nijanse će biti odlične za jesen, baš sam išla pogledati i mislim da ću ih i ja uzeti :)

      Izbriši