četvrtak, 24. listopada 2019.

#RECENZIJA: Dove piling za tijelo crushed macadamia & rice milk scent

Kada bih vam krenula nabrajati drogerijske pilinge za tijelo koji su mi se do sada svidjeli, a da pritom nisu neopravdano bezobrazno visoke cijene, mogla bi ih navesti tek nekolicinu. Jedan od njih je Dove piling za tijelo sa drobljenom makadamijom i mirisom rižinoga mlijeka o kojem vam danas pišem, a kojeg sam potrošila već nekoliko teglica od kada je plasiran na tržište. Ružičastu varijantu sa sjemenkama šipka i shea maslacem još uvijek nisam isprobala, no zasigurno namjeravam.


Piling dolazi u čvrstoj plastičnoj teglici sa dodatnim zaštitnim poklopcem ispod čepa. Čim ga otvorite vjerujem da će vas osvojiti blagi, ugodni i nadasve posebni miris rižinog mlijeka koji je ujedno i glavni krivac zašto se još uvijek nisam odlučila kupiti ružičastu verziju. Iako ga se ne mogu zasititi neovisno o godišnjem dobu, vjerujem da će većini najviše odgovarati tijekom jesenskog i zimskog razdoblja zbog čega mi je drago da recenziju ovoga proizvoda objavljujem upravo sada.


Kompaktna kremasta formula pilinga lijepo prianja na suhu i mokru kožu, pa se prilikom nanošenja i eksfolijacije ne događa da pola proizvoda završi u odvodu kade odnosno tuš kabine. Piling sadrži mnoštvo sitnih bež zrnaca i nešto manju količinu onih krupnijih smeđe boje koja su po meni savršene gruboće jer istovremeno neće biti preugrube za osjetljivu kožu, a nisu ni prenježne za sve nas koji smo naviknuti na nešto krupnije solne ili šećerne pilinge. Piling sadrži 1/4 Dove hidratantne kreme zbog čega kožu osim oslobođenu od odumrlih rožnatih stanica ostavlja i mekšom, te bez neugodnog osjećaja suhoće i zatezanja nakon ispiranja. Ako ste se umorili od uljanih pilinga koje u posljednje vrijeme dominiraju tržištem, svidjeti će vam se ova laganija kremasta formula! Piling koristim jednom do dva puta tjedno i najčešće mi potraje i do dva mjeseca s obzirom da mi za cijelo tijelo nije potrebna velika količina.



Cijena: 34, 90 kuna
Količina: 225 mililitara
Rok upotrebe: 9 mjeseci od otvaranja

SASTAV: Water (Aqua), Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Stearate, Fragrance (Parfum), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Cocamidopropyl Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauric Acid, Cetearyl Alcohol, Sodium Tallowate, Synthetic Wax, Sodium Isethionate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Sodium Cocoate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Nonfat Dry Milk, Sodium Laureth Sulfate, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Iron Oxides (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891)

Pišite mi koristite li pilinge za tijelo i koji su vam omiljeni?  
Veselim se svakom vašem komentaru! :)





Nema komentara:

Objavi komentar