ponedjeljak, 14. studenoga 2016.

OOTD+reviews with ROSEGAL: Black and Red

Stiglo je na red da vam pokažem što mi je stiglo i sa Rosegal stranice. Pored svih lijepih stvari koje sam do sada kroz suradnje dobila, ove dvije su mi omiljene.
Danas ćete u kombinaciji vidjeti divnu dugačku crvenu haljinu i crni ruksak koje sam naručila krajem desetog mjeseca, a stigli su mi prošli tjedan (trebalo im je svega desetak dana da stignu). Osim brze dostave, pohvalila bi i pakiranja u kojima su mi proizvodi došli- ruksak je čak imao i svoju platnenu vrećicu. Ponovno nemam nikakvih prigovora na cjelokupnu suradnju! :)

Haljinu možete naći na ovome LINKU. Radi se o divnoj debljoj pamučnoj haljini rebraste teksture u crvenoj boji. Nisam očekivala toliko debeli materijal, no izuzetno sam zadovoljna time kakav je jer je idealan za ovo hladnije vrijeme. Mješavina je pamuka (95%) i lycre (5%) zbog čega mislim da ne moram ni pisati koliko je haljina udobna i ugodna na koži. Sviđa mi se što vrat kod ove haljine nije otvoren i što ima efektni prorez sa stražnje strane što ćete sve moći vidjeti na fotografijama. Haljina je elastična i jako čvrsta, te se izvrsno  prilagodi liniji tijela i lagano vas utegne. Na stranici se navodi univerzalna veličina, no ja dalje od M veličine ne bi tvrdila da će odgovarati (točne mjere možete vidjeti na linku). Dostupna je samo u crvenoj boji, a postoji i kraća varijanta haljine. Za kvalitetu smatram da je uvjerljivo bolja od većine sličnih haljina koje sam u trgovinama isprobavala u zadnje vrijeme kao što je i cijenom daleko pristupačnija. Da se nudi u još nekoj boji, naručila bi je ponovno bez razmišljanja.

Ruksak možete vidjeti na ovome LINKU. Stigao je upravo onakav kakav je i na fotografijama. Osim crnog, možete odabrati i crveni ili bijeli. Manjih je dimenzija, pa pripazite ukoliko nemate naviku nositi samo najnužnije sa sobom (točne dimenzije možete provjeriti na linku). Naramenice su podesive, unutar postoje džepići za odvajanje, a ruksak se zatvara na magnetne kopče (veći dio ima i omču ako to smijem tako nazvati). O detaljima vam neću previše pisati jer ćete njih najbolje moći vidjeti na fotografijama. Mene je kombinacija zlatnih detalja, crvene i crne boje osvojila i uopće ne žalim što sam upravo ovaj proizvod naručila ovoga puta. Kvalitetom sam zadovoljna i mislim da će rukasak potrajati.

Vrijeme je da vas ostavim sa fotografijama današnjeg outfita. Nadam se da ćete uživati. Fotografije ponovno potpisuje dečko.












kožna jakna (Zara)
*haljina (Rosegal)
*ruksak (Rosegal)
cipele (Franco)


*PR PROIZVOD

Kako vam se svidio današnji outfit?
Sviđa li vam se moj odabir sa Rosegal stranice?
Pišite mi! :)





Broj komentara: 12:

  1. baš ti pristaje! haljina je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme haljina je to die for, odlična je *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svatko mora imati nešto takvo u ormaru za dane kada želi osvojitu svijet ;)

      Izbriši
  3. Odusevljena sam s ovom haljinom, odlicno ti stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Haljina je jako lijepa i predivno ti stoji! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Haljina je predivna i stoji ti wow :) Ruksak nije moj stil, ali se odlično uklopio u kombinaciju koja je za deset :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :* Meni se ruksakić baš dopao, ali muku mučim sa njim jer mi je premali za sve što nosim sa sobom...

      Izbriši