petak, 3. veljače 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 16 /

Trenutak kada stigne vrijeme za pisanje new in posta, mene kao da uhvati blaga panika. Imam dojam da iz mjeseca u mjesec nešto zaboravljam uvrstiti na liste jer stalno selim stvari po ladicama i pokušavam otkriti način na koji bi organizacija najbolje funkcionirala. Vi se, naravno, ne morate zbog toga brinuti jer recenzije i spominjanje proizvoda u empties postu kada budu potrošeni neće izostati, no moj perfekcionistički dio osobnosti je strašno opsjednut redom i ne voli zaboravljanje što će vjerojatno shvatiti svi oni koji se nose sa tim izazovom. Vi koji problema sa time nemate, lucky you, to je sve što vam imam za reći. Krećem sa listom, svakako pišite o čemu želite što prije čitati i što vam se svidjelo, a ja ću nastojati udovoljiti vašim željama :)

Naravno, dekorativa je uvijek prva.
Na samome početku želim tu čast da otvori današnji post dati divnoj pošiljci theBalmovih proizvoda koja me oborila sa nogu. Dobila sa *Nude Dude paletu sjenila, *Overshadow u nijansi you buy, I ´ll fly, *Time Balm primer za lice, *Mr. Write Now eyeliner olovku u nijansi Dean, te *Cheater maskaru. Mislim da nema uopće potrebe pisati koliko me isprobavanje i recenziranje ovih proizvoda veseli.


Iduća je narudžba sa Feelunique stranice. Naručila sam set theBalm eyelinera (Dean je duplić, pa ga možda i darujem nekoj od vas), Nyx Tame&Frame Pomadu za obrve u nijansi Esspreso, Nyxovu jumbo olovku u nijansi Milk Lait (ponovljena kupnja), te Nyxov HD korektor u nijansi CW 01.


Eveline Celebrites tuš je također ponovljena kupnja, no prije njega sam kupila i Liquid Precision s obzirom da Celebrities nisam našla u najbližoj drogeriji koja drži Eveline kozmetiku kada mi je trebao tuš. Aplikator kod Liquid Precision je u potpunosti drugačiji, no mislim da je proizvod unutar ambalaže u suštini iste kvalitete kao i kod Celebrities tuša čak možda i pigmentiraniji. 


Iduća dva seta kistova ste mogli vidjeti na FB stranici. Radi se o kopijama Zoevinih kistova sa AliExpressa sa kojima sam jako zadovoljna. Nadam se da ću kroz neko kraće vrijeme stići napisati nešto više o njima jer ih smatram kvalitetom izuzetnima za svoju cijenu. Rozi set sam već naručila ponovno jer ovakvih kistova nikada previše, a vjerojatno ću i crni naručiti da imam u rezervi.


Tu su također i trepavice sa Ali-ja. Ove u bijelom pakiranju mi nisu nešto jer imaju dosta debelu i nesavitljivu gumicu koja drži dlačice, dok su mi Cocute trepavice odlične i njih već naručujem nekoliko puta uzastopce. Roze su savršene za svaki dan. Uvijač za trepavice je iz Bipe. Prekasno sam se sjetila da sam ga već imala i da je bio grozan jer mi je zaglavljivao i čupao trepavice, ali na sreću mi se to sa ovim (još) ne događa.


Nivein blagi šampon sam također kupila ponovno jer mi se pokazao puno boljim od Johnson´s šampona kojeg sam koristila ranije. Dulje mi traje, gušći je, a imam i ambalažu sa pumpicom od većeg pakiranja ovoga šampona koja mi je super praktična, te ću samo preliti kupljeni šampon u nju. Kopija Sigminog ˝tepiha˝ za pranje kistova je, pogađate, ponovno sa Ali-ja i za sada sam jako zadovoljna jer mi skraćuje vrijeme oko pranja kistova, a nisam primjetila da šteti dlačicama.


Na preparativu se trošilo dosta prošloga mjeseca. Ono što ste već mogli vidjeti da sam kupila je set EOS balzama koji možete pronaći u Douglas Parfumerijama po cijeni od 100-tinjak kuna. Nije jeftino, ali ako stalno koristite ove balzame, uštedjeti ćete si tridesetak kuna. Trenutno koristim svijetlo rozi (Honey Apple) i oduševljena sam njime.


Avene Blago mlijeko za čišćenje nije neka novost ovdje tako da ga neću posebno objašnjavati. Novexpert Radiance Expert pjenu sam kupila jer mi se svidjelo što obećava. Za sada sam zadovoljna, ali koristim ga tek nekoliko dana, pa ćete morati pričekati konkretne dojmove.


Kupila sam i Loccitane matirajući tonik sa anđelikom i limunom i to je moj prvi full size proizvod toga brenda. Jako se veselim vidjeti kakvim će se pokazati. Melvitinu burbon geranija cvjetnu vodicu uzela sam za korištenje prije Clarinsovog Lotus ulja u večernjoj njezi jer se on nanosi na kožu još vlažnu od tonika, a ova vodica mi je odlična upravo zbog raspršivača koji je jako lijepo rasporedi po licu i ne koristim blaznice koje bi upile veći dio proizvoda. Inače je namijenjena sužavanju pora, zaglađivanju kože, te obećaje vidljivo ljepšu put.


Na idućoj fotografiji su sve ponovljene kupnje, a okoloočne kreme imaju i svoje recenzije, pa ih možete potražiti ukoliko vas zanimaju. Od svih Vichy maski koje su se nedavno pojavile u našim ljekarnama, ova roza mi se pokazala najboljom i zapravo sam je htjela kupiti u teglici, no ispostavilo se kako teglica još nema kod nas.


Keune blagi šampon kupujem svaki put kada nemam ideju što drugo kupiti ili kada jednostavno nisam raspoložena za isprobavanje i samo želim šampon koji odgovara mojoj kosi. Sa Batiste šamponom za suho pranje kose (Cherry varijanta) ista priča. Douglas Ultimate Shine masku sam do ovoga mjeseca kupovala u vrećicama, a sada sam se odlučila uzeti i full size jer mislim da je isplativiji, a maska mi se jako sviđa. Garnier Neo Antiperspirant sam također ponovila kupnju nakon što sam prvi potrošila. Novost u kupaonici je Loreal Pure Clay Exfo maska koju nažalost još nisam stigla isprobati, no obećajem dojmove čim budem.


*PR PROIZVODI

Što ste si vi lijepoga kupili prošloga mjeseca?
Pišite mi! :)




Broj komentara: 6:

  1. Trebalo bi 3 dana sumirat sve kupljeno..na no buyu, jel 😒
    Novexpert pjenu obozavam, bas pripremam recenziju, odusevljena sam, bit ce uskoro vrijeme i za drugu bocicu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha, a tako to kod nas ide ;)
      drago mi je čuti pozitivne dojmove, i ja sam za sada jako zadovoljna :)

      Izbriši
  2. Divni noviteti ♥
    Imala sam i ja taj problem sa skupljanjem proizvoda po stanu/ladicama, pa sad čim nešto kupim ili dobijem, upisujem u mobitel, pa kasnije samo izvadim te stvari bez da išta zaboravim (osim ako slučajno nešto ne zaboravim upisati, no zato se to trudim odmah odraditi).
    Zanima me Novexpert pjena, jedva čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) i ja sam počela rokovnik koristiti jer jednostavno želim biti sigurna da mi ništa nije promaknulo...
      Veselim se pisanju dojmova kada je u potpunosti isprobam :)

      Izbriši
  3. Ja sam uglavno kupovala dekorativu i to sad kad je Kozmo imao 30 % na dekorativu. Dugo želim tu Novexpert pjenu pa jedva čekam recenziju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti popusti nas tjeraju da trošimo i više nego što smo namjeravale xD
      Baš se veselim što ima toliko vas koje zanima pjena :)

      Izbriši