četvrtak, 2. studenoga 2017.

#NEW IN: dekorativa i preparativa / 25 /

Početak mjeseca, nova new in lista. Učinilo mi se kako će ovaj mjesec biti malo proizvoda, no ispalo je da sam se prevarila i da je tu ponovno jedna lijepa hrpica unatoč tome što je možda malo manja nego inače. Neću duljiti jer vam se baš veselim pokazati što sam sve kupila (dobila), no želim vam se ispričati što su neke fotografije ispale dosta mutno, zaista ne znam kako mi je to promaknulo.

Red bi bio da krenem od svog rođendanskog poklona sebi s obzirom da je to jedna od dvije stvari (druga je Catrice soleil d´ete paletica sjenila za oči koju sam vam zaboravila fotkati) što sam od kozmetike dobila za rođendan. Mislim da se ovdje nema što previše govoriti. Paletu hvale na svakom koraku tako da sam je već neko vrijeme imala želju isprobati i priuštila sam si je za rođendan. Nisam je stigla koristiti, pa vam ne mogu još ništa konkretno napisati.


Avon mi je poslao *paketić svojih divnih proizvoda koje možete vidjeti na fotografiji. Jako su me razveselili novi tekući ruževi koje se trudim nositi što češće kako bih vam što skorije mogla pisati dojmove o njima. Bronzer je jedini koji još nisam stigla koristiti, no izgleda mi dosta narančast. Netko isprobao?


U Dm je stigao L.O.V pa sam iskoristila priliku da kupim neke proizvode koji su me zainteresirali dok je još trajala akcija -40% na 4 ili više kupljenih proizvoda. Od L.O.V-a sam se odlučila isprobati sjajilo za usne u divnoj nude nijansi (100 Mystic Sand) te highlighter kapi u svijetlijoj varijanti (010). Uzela sam i trend it UP Natural Glow Bronzer (010) te olovku za usne u nijansi 470. O wet n wild Precious Petals highlighteru sam već toliko toga pozitivnoga pročitala da je samo bilo pitanje vremena kada ću ga kupiti. Svi proizvodi su kupljeni pred nekoliko dana tako da još ništa nije fotografirano, a time ni korišteno.


Slijedi nam hrpica raznih proizvoda. Primijetiti ćete dosta Dove proizvoda niže i to je najviše iz razloga što je mamu uhvatila želja da dobije njihov promotivni kišobran u Dm-u. Mama je dobila kišobran, a ja sam se opskrbila Dove sensitive antiperspirantom u sticku bez parfema, te go fresh antiperspirantom u spreju sa mirisom šipka i limunove verbene. Kupila sam i Niveinu univerzalnu kremu koju uvijek volim imati kod kuće za različite namjene, te Holyplantovu kremu za ruke i nokte sa bademovim uljem pantenolom i glicerinom za koju sam vam već napisala na Facebook stranici kako sam zadovoljna, no ne sviđaju mi se parabeni u sastavu koji su mi promakli prilikom kupovine. Čupkove trake za depilaciju mi nisu nikakva novost i njih najradije biram među drogerijskom ponudom dok sam Luxepil trake za lice sa hladnim voskom sada prvi put kupila tako da ću vam dojmove moći napisati nakon što ih budem isprobala.


S obzirom da vam dulje vrijeme nisam fotografirala što sam kupovala od tuširalica, ovaj sam mjesec to odlučila ispraviti. U Dm-u sam pronašla ove preslatke Baleine pjene i gel za tuširanje i nisam mogla odoljeti da ih ne probam. Trenutno koristim Vanilla Cream pjenu čiji je miris puno blaži nego li sam to očekivala (mješavina naranče i vanilije), no za razliku od velikog broja Balea tuširalica, za sada nisam primijetila da me isušuje. Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual (ulje avokada i ekstrakt nevena) te Relaxing Ritaul (ulje lavande i ekstrakt ružmarina) gelovima za tuširanje sam oduševljena. Kremasti su, ne isušuju, a miris od tuširanja čini pravi užitak za osjetila. Ako ste osjetljivi na miris lavande (poput nekih kojima sam okružena), savjetujem da Relaxing preskočite jer je zaista jak!


Ako me pratite i neko kraće vrijeme onda već vjerojatno znate kako Keune Ultra Mild šampon rado kupim svakih par mjeseci odnosno kada god nemam ideju što bih novo isprobala jer je to šampon koji mojoj kosi odgovara već godinama. Odlučila sam isprobati Syoss Ceramide Complex Intensive Anti-Breakage tretman jer sam za njega dobila već nekoliko preporuka, a s obzirom da obećaje jačanje kose i smanjenje lomljenja vlasi, ne može biti naodmet. Ono što sam primijetila nakon dva korištenja jest da mi je kosa nakon pranja jako mekana, zaglađena i lako se rasčešljava.


I stigli smo do kraja liste. Pišite mi o čemu biste voljeli uskoro čitati na blogu.

*PR PROIZVOD

Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda?
Što se kod vas našlo novoga protekli mjesec?
Pišite mi! :)






Broj komentara: 6:

  1. Meni se syoss maska nikako ne svidja. Mozda mi je zbog dugo godina kupovanja profesionalnoh koncentriranijih maski preslaba ali ne znam ne svidja mi se doslovno je natopim po kosi u velikoj kolicini samo da je potrosim cim prijem dove mi je najbolji i dugogodisnja postava u dezodoransima i gelovima za tusiranje i ne mjenjam to do kraja zivota :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja sreća u nesreći je valjda ta što na proizvode za kosu još nisam počela puno trošiti, ali vjerujem da je kao i sa svime da kada kosa isproba bolje stvari, teško se navikava na svašta :/ Moraš onda isprobati ove nove Dove šampone, definitivno su još bolji posao sa njima napravili što sam mislila da je gotovo pa nemoguće! Mene da se pita, mogla bih ova dva samo do kraja života koristiti :)

      Izbriši
  2. Bas si se lepo ponovila :) divni proizvodi, obozavam Dove gelove za tusiranje a ovi Balea su preslatki. Bas me zanima kakve su te pene :) pretplatila sam se na tvoj blog kako bih bila u toku ubuduce , nadam se da ces i ti pogledati moj

    oazalepote.blogspot.rs

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na lijepim riječima i podršci :) Pjene su za sada prolazne s obzirom da nisam primijetila da me isušuju.

      Izbriši
  3. Zgodne stvarcice :) Što se tiče Trend it upa, pokupovala sam valjda sve olovke za usne i ruževe od kad su stigle, i olovcica 470 je moj holy grail drogerijski proizvod, boja je krasna a tekstura lijepo kremasta, puno mi je bolja od npr. essenceovih olovki koje su mi presuhe. Javi kakav ti je bronzer, i kako ti se ova olovka čini?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) bronzer je još na čekanju, ali zato olovku redovito koristim i slažem se sa tobom. Sviđaju mi se i nijansa i tekstura, a ni cijenu ne treba zaboraviti napomenuti :)

      Izbriši